Louis Tomlinson: 'Annesi oğlumu benden kaçırıyor!'

Güncelleme Tarihi:

Louis Tomlinson: Annesi oğlumu benden kaçırıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2016 14:41

One Direction grubunun üyelerinden 24 yaşındaki Louis Tomlinson'un başı, oğlunun annesi Brianna Jungwirth ile dertte. Genç şarkıcı, Jungwirth'ü, kendisinin yeni sevgilisinden kıskandığını ve bu yüzden oğlunu ona göstermediğini iddia ederek velayet davası açmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü One Direction grubu elemanlarından Louis Tomlinson, oğlu Freddie'nin annesi eski kız arkadaşı Briana Jungwirth'e velayet davası açmaya hazırlanıyor. 24 yaşındaki ünlü şarkıcı, eski kız arkadaşının, 21 yaşındaki Disney yıldızı yeni sevgilisi Danielle Campbell'i görmeye tahammül edemediğini ve onu oğlunun yanında istemediği için sorun çıkardığını iddia ediyor. 

Louis Tomlinson: Annesi oğlumu benden kaçırıyor

Brianna Jungwirth'ün bebeğinin babası Louis Tomlinson'ın yeni sevgilisinden hoşlanmadığı iddiaları ortalığı karıştırdı. 

'O KIZ MANYAK BİR HAYRANDAN BAŞKASI DEĞİL!'

Louis Tomlinson: Annesi oğlumu benden kaçırıyor

Haberin Devamı

Louis Tomlinson, oğlunun velayetini almak istiyor. 


TMZ'de yer alan habere göre; Briana yakın çevresine '5 aylık oğlum babasına gidiyor, döndüğünde parfüm kokuyor. Danielle evimizin adresini ve güvenlik şifresini bilen manyak bir hayrandan başka bir şey değil. Louis onun yüzünden oğluyla geçirdiği vakitlerde bile dadı tutuyor. Bu gerçek babalık değil' diyor.

Louis Tomlinson: Annesi oğlumu benden kaçırıyor

Brianna ve Louis'in oğlu Freddie, geçtiğimiz ocak ayında dünyaya geldi. 

 

Louis Tomlinson: Annesi oğlumu benden kaçırıyor

Louis Tomlinson ve yeni sevgilisi Danielle Campbell, geçtiğimiz ay Meksika tatiline çıkmıştı. 


Louis ise bu iddialar karşısında Briana'nın kıskançlıktan başka bir şey yapmadığını söylüyor. Eski sevgilisinin oğluyla rahat edebilmesi için ona Los Angeles'a yakın,  Calabasas'ta 1 milyon dolar değerinde bir ev kiralayan Tomlinson, Briana'ya sadece oğlu için ayda 15 bin dolar (yaklaşık 43 bin TL) harçlık veriyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!