KÖFN kimdir? KÖFN üyeleri Salman Tin ve Bilge Kağan Etil kimdir?

Güncelleme Tarihi:

KÖFN kimdir KÖFN üyeleri Salman Tin ve Bilge Kağan Etil kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2022 17:06

KÖFN, müzik piyasasını yakından takip eden pek çok kişi tarafından kariyeri ve hayatı merak edilen gruplar arasında yer alıyor. 2 kişilik bir ekipten oluşan KÖFN, 2018 yılı itibariyle profesyonel çalışma için kolları sıvamış ve 2020-2021 yıllarında müzik piyasasına damga vuran parçalara imza atmıştır. Peki, KÖFN kimdir? KÖFN üyeleri Salman Tin ve Bilge Kağan Etil kimdir? İşte, o isim hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

KÖFN, Salman Tin ve Bilge Kağan Etil tarafından oluşturulan müzik grubudur. Sepet anlamına gelen KÖFN ismini tercih eden ikili, 'Bi Tek Ben Anlarım' ve 'Güneşe Dokundum' gibi parçalarla dikkatleri üzerine çekmiştir. Peki, KÖFN kimdir? KÖFN üyeleri Salman Tin ve Bilge Kağan Etil kimdir? İşte, grup hakkında detaylı bilgiler

SALMAN TİN KİMDİR?

Salman Tin gitarist, vokal, besteci ve söz yazarıdır. 1992 yılında dünyaya gelmiştir. Aslen doğma büyüme Adanalıdır, Sakarya Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü mezunudur. Bilge Kağan Etil ile 2017 yılında tanışmış, birlikte müzik çalışmalarına devam etmişlerdir.

BİLGE KAĞAN ETİL KİMDİR?

Bilge Kağan Etil (BKE) prodüktör, müzisyen ve aranjör. 1989 yılında dünyaya gelmiştir. Aslen doğma büyüme Konyalıdır. Doğan Sarıcı ile Müzik Teorisi ve piyano çalışmalarında bulunmuştur. Ardından, eğitim hayatına Konya Selçuk Üniversitesi Müzik Öğretmenliği bölümünde devam etmiştir. O dönemlerde profesyonel davulcu, müzisyen olarak sahne çalışmalarında yer almıştır.

Haberin Devamı

Serkan Özyılmaz ile caz piyano, Dave Allen ile caz teori dersleriyle bir yandan piyano ve müzik pratiğini geliştirmiştir. Selçuk Üniversitesi 4. sınıfta okuduğu müzik öğretmenliğini bırakmış 1 sene sonra ise İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Müzik Teknolojileri bölümüne girmiştir.

2017 senesinde Salman Tin ile tanıştıktan sonra müzik çalışmalarına beraber devam etmişlerdir. Grupta live performer, prodüktör ve aranjör görevlerini üstlenmektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!