Kermit’i sana yedirmem!

Güncelleme Tarihi:

Kermit’i sana yedirmem
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2014 01:33

Kermit ve Miss Piggy aşklarını yeni Muppets filmi ‘Muppets Aranıyor’da yaşayacak.

Haberin Devamı

Büyük küçük fark etmez herkes için fenomendir Muppets kuklaları. Ekibin ikinci filmi ‘Muppets Aranıyor’ vesilesiyle kuklaların en tatlısı, en seksisi, en komiği Miss Piggy ile konuştuk: “Kermit kısa boylu, yeşil ve patlak gözlü. Nasıl sevilmez ki? Ama hiç heveslenmeyin, o benim!”

Kermit’i sana yedirmem

"Muppets Aranıyor filmde, kuklalar bir dünya turuna çıkıyor. Kendilerini dünyanın bir numaralı sabıkalısı, Kermit’e tıpatıp benzeyen Constantine ve onun sağ kolu Dominic’in (Ricky Gervais) başında bulunduğu uluslararası bir suç eyleminin içinde buluyorlar. Tina Fey cesur bir hapishane gardiyanı olan Nadya rolünde karşımıza çıkıyor. Ty Burrell ise Interpol ajanı Jean Pierre Napoleon’u canlandırıyor. ‘Muppets Aranıyor’ 13 Haziran’da vizyona girdi"

Haberin Devamı

Biraz geçmişinize dönsek... Nasıl bir aileyle büyüdünüz?

-Geçmişe dönmek istemiyorum ama doğduğumdan beri meşhur olduğum doğru. Iowa, Hereford’da küçük bir çiftlikte doğdum. Ailem o çiftlikte domuz olarak çalışıyordu. Babam, ben çok gençken öldü. Annem de benim aile çiftliğinde kalmamı istedi. Ama dünyayı yeteneklerimden yoksun bırakamazdım. Bu yüzden taşınıp modellik yapmaya başladım ve sonra da Kermit’le tanıştım. Başka bir şeyin önemi yok.

Bir yıldız olmaya nasıl karar verdiniz?

Kermit’i sana yedirmem

-En başından bir yıldızın taşıması gereken bütün özelliklere sahip olduğum açıkça belliydi. Kendi kostümlerimi, kendi makyajımı yapıyorum. Kendi şovumu yazıp kendi şarkılarımı besteliyorum. Hatta kendime hayran mektupları bile yazıyorum. Yıldız olmak benim için kaçınılmazdı.

Sizi kim keşfetti?

-Beni Kermit keşfetti. Zaten yetenekliydim ama bana inanıp hayalimi gerçekleştirmemi sağlayacak cesareti veren Kermit oldu. Bundan sonra beni hiç kimse durduramadı.

The Muppet Show’a nasıl dahil oldunuz?

Haberin Devamı

Kermit’i sana yedirmem

-Aslında koroda söylüyordum. ‘Temptation’ isimli bir şarkıda Kermie’ye vokal yaparken birden arka sıralarda şarkı söyleyerek ziyan olduğumu hissettim. Şarkı biterken onun yanına gelmiştim bile. O zamandan beri yanından ayrılmadım.
Sizce hangi özellikleriniz yüzünden The Muppet Show’dasınız?

-Övünmek istemiyorum ama eğer ben olmasaydım ‘The Muppet Show’ sadece kurbağa, ayı ve tuhaf mavi yaratıklardan oluşan ortalama bir gösteri olarak kalırdı. Gösteriye heyecan, romantizm, drama ve şimdiye kadar hiçbir gösteride görülemeyecek kadar sık değişen kostümler kattım.

Sesiniz için ne düşünüyorsunuz?

Haberin Devamı

Kermit’i sana yedirmem

-Bence harika, sence de öyle değil mi? Yeni filmimiz ‘Muppets Aranıyor’da yine harika bir şarkıcı olan Celine Dion’la beraber bir şarkı söyledim. İkimizin sesinin karışımı kesinlikle meleklere özgü.

En çok hangi şarkıyı söylemekten hoşlanıyorsunuz?

-Hangi şarkıyı söylersem söyleyeyim, o şarkı unutulmaz olur. Melodiyi haftalarca aklınızdan çıkaramazsınız. Yeni filmde söylediğim ‘My Heart Will Go On’da dahil olmak üzere akılda kalıcı bir çok şarkıyı seslendirdim, ama sanırım içlerinde en sevdiğim ilk Muppet filminde Kermie ile beraber söylediğimiz ‘Never Before’ isimli şarkı.

Neden modaya bu kadar ilgilisiniz?

Haberin Devamı

-Şaka mı yapıyorsun? Böyle harika bir vücudum varken modayla neden ilgilenmeyeyim? Ayrıca bana tapan ve tasarımlarını hiçbir ücret istemeden gönderen modacılar da var. Bence giydiklerinizle ve görünüşünüzle dünyaya bir şey söylüyorsunuz. Ve benim durumumdaysa söylediğim “Bana bakın! Ben ünlüyüm!”

En sevdiğiniz tasarımcılar kim?

Kermit’i sana yedirmem

-Birçok tasarımcıya tapıyorum. Ve tabii ki onlarla hislerimiz karşılıklı. Şu anda en sevdiğim tasarımcı Vivienne Westwood. ‘Muppets Aranıyor’ filminde bana özel birkaç kostüm tasarladı. Arasında kelimenin tam anlamıyla nefesleri kesecek olan bir gelinlik de var. Yanınızda bir oksijen maskesi de getirin, buna ihtiyacınız olacak!

Haberin Devamı

Yemek yemeyi seviyor musunuz? En sevdiğiniz yiyecek hangisi?

-Yemek de öpüşmek gibi. Yemeyi en sevdiğim şey: Çikolata. Öpmeyi en sevdiğim kurbağa: Kermit.

DÜNYA ÜZERİNDEKİ EN SEKSİ DOMUZCUĞUM

Kermit’i sana yedirmem

Kermit ile nasıl tanıştınız? Sizinki ilk görüşte aşk mıydı?

Cevap: Evet. Kermit ile ilk Muppet Show’da tanıştık. Birbirimizi gördüğümüzde sonsuza kadar beraber olacağımızı biliyorduk. Kermit’in sıklıkla söylediği gibi, tanıştığımız zaman ona neyin çarptığını bilmiyordu. Halbuki ona çarpan bendim!

Kermit’in neyini beğeniyorsunuz Allah aşkına?

-O kısa boylu, yeşil, kolları ve bacakları çöp gibi ve kocaman patlak gözleri var. Onu nasıl sevmeyebilirim ki! O yakışıklıdan da öte, mükemmel biri. Ve bana ait, yani sakın aklına başka şeyler getirme, Kermit’i sana yedirmem!

Peki filmde, neden sizinle evlenmek istemiyormuş gibi duruyor?

Kermit’i sana yedirmem

-O sadece filmde benimle evlenmemek için direniyormuş gibi görünüyor. Ama gerçek hayatta onun benimle evlenecek olmasından mutluluk duyacağını biliyorum. Beni sevdiğini nasıl mı anlıyorum? Bir kadın bilir. Hem ayrıca, beni sevdiğini, başkalarının yanında olmasa bile, defalarca söyledi.

Sizin çok seksi olduğunuzu düşünüyoruz. Peki siz kendinizi seksi buluyor musunuz?

-Sezgilerin oldukça kuvvetli bebeğim, söylediğin çok doğru. Dünya üzerindeki en seksi domuzcuk benim.

Bize Türkiye’yle ilgili neler söyleyebilirsiniz? Bir gün burayı ziyaret etmek ister misiniz?

Kermit’i sana yedirmem

Vivienne Westwood ‘Muppets Aranıyor’ için Miss Piggy’e özel kostümler tasarladı. Gelinlik de Westwood imzasını taşıyor.

-Türkiye’yi ziyaret etmeyi çok isterim! İstanbul dünyadaki en sihirli şehirlerden biri. Doğu’yla Batı’nın birleştiği kent. Bir gün şehrinizi ziyaret etmeyi çok isterim. Hatta yakında. Bu soru aslında bir davet değil mi? Çünkü eğer öyleyse sonraki birinci sınıf uçuş için hazırlanabilirim. Sadece hangi oteli ayarladığını söyle ve ordayım!

KERMİT VE BEN ROL MODELİZ

Kermit’i sana yedirmem

İnsanlar The Muppets’ı benim için seviyor. Belki biraz da Kermit için. Biz dünya için rol modelleriyiz. Yeni filmimizde görülebileceği gibi beyazperdede bile çok iyi bir kimya yakalamış birbirine âşık bir çiftiz. İnsanlar bu yüzden ‘Muppets’ı seviyor. Sanırım bazı arkadaşlar tuhaf oyunları, garip dublörleri, İsveçli Şef’in yemeklerini, espriler anlatan ayıyı ve diğer bütün anlamsız şeyleri seviyor olabilirler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!