Kenan Koçak kimdir? Merve Özbey'in eşi Kenan Koçak nereli?

Güncelleme Tarihi:

Kenan Koçak kimdir Merve Özbeyin eşi Kenan Koçak nereli
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2020 09:53

Kenan Koçak, Merve Özbey evliliği sonrasında pek çok kişinin gündemindeki isim olmaya başladı. Magazin dünyasının gündeminde yer alan Kenan Koçak, ne iş yaptığı ve nereli olduğu ile merak edilmeye başlandı. Peki, Kenan Koçak kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte, iş dünyasındaki kariyerini inşaat alanında sürdüren Kenan Koçak kimdir ve nereli? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Magazin dünyasını yakından takip eden vatandaşların araştırdığı Kenan Koçak, kariyeri ile sorgulanmaya devam ediliyor. Merve Özbey ile 1 Aralık 2019 tarihinde nişanlanan ve 9 Şubat 2020'de evlenen Kenan Koçak biyografisi ile merak uyandırmıştı. Erdem Kınay, Demet Akalın, Bengü ve Aşkım Kapışmak'ın nikah şahitliğini yaptığı Kenan Koçak Merve Özbey düğünü sonrası bazı detaylar

KENAN KOÇAK KİMDİR?

Merve Özbey'in eşi Kenan Koçak 1 Ocak 1983 İstanbul doğumludur. Maltepe Üniversitesi'nde Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun olan Kenan Koçak, inşaat alanında kariyerini sürdürmektedir.

Kenan Koçak ile nişanlanan Merve Özbey ise 18 Temmuz 1988 tarihine İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Erzurumlu olan Merve Özbey, "Duman" ve "Helal Ettim" şarkılarıyla Türkiye'de ismini duyurdu.

Haberin Devamı

İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Sanat Müziği eğitimi aldı. Özbey'i ilk keşfeden ise Ebru Gündeş oldu. Şarkıcı Utku'nun sahne aldığı bir kulüpte vokal yapan Özbey'i dinleyen Gündeş birkaç şarkı daha söylemesini rica ettikten sonra "Vokalim olmak ister misin?" diye sordu. Teklifi kabul eden Özbey ardından da Demet Akalın, Bengü, Özcan Deniz, Ferman Toprak, Utku ve Yaşar İpek gibi isimlere vokallik yaptı. Demet Akalın'ın albüm lansmanında solo performans sergilerken Erdem Kınay'la tanıştı. Kınay, proje albüm yapacağını söyledi ve Özbey'e demo kaydı yaptı. 2012 yılında Kınay'ın çıkardığı Proje albümünde "Duman" şarkısına eşlik etti. Şarkı büyük kitlelere ulaşarak, Özbey'in ilk kez duyulmasını sağladı. 2013 yılında Kınay'ın ikinci albümü olan Proje 2'de "Helal Ettim" şarkısını seslendirdi. Kınay ile yaptığı şarkılar ses getirince solo albüm yapmaya karar verildi.

2015 yılının Temmuz ayında Özbey'in ilk albümü Yaş Hikayesi piyasaya sürüldü. Albümün çıkış şarkısı da sözleri Deniz Erten, müziği Erdem Kınay'a ait olan "Yaş Hikayesi" oldu. Şarkı Türkiye resmî listesi'nde iki numaraya kadar yükselmeyi başardı. Albümün ikinci video klibi ise "Topsuz Tüfeksiz" şarkısına çekildi.

Merve Özbey, 1 Aralık tarihinde Kenan Koçak ile nişanlandı. 9 Şubat 2020 tarihinde çift dünyaevine girdi.

Haberin Devamı

650 kişilik davetlinin katıldığı düğünde, Özbey’in gelinliğini Sezanur Akay hazırladı. Gelinin şahitliklerini Erdem Kınay, Demet Akalın, Bengü ve Aşkım Kapışmak yaptı. 

Kenan Koçak kimdir Merve Özbeyin eşi Kenan Koçak nereli

BAKMADAN GEÇME!