Karın kaslarından sen suçlusun!

Güncelleme Tarihi:

Karın kaslarından sen suçlusun
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2015 01:48

Estetik dünyasında yeni trend: ‘Kim Kardashian kalçası out, ‘Hannah Davis karnı’ in. Sports Illustrated’in 24 yaşındaki kapak kızı Hannah, tek bir kareyle yeni bir güzellik algısı yarattı. Aylar boyu spor salonlarında ter dökmeden gergin, kaslı, pürüzsüz ‘Hannah karnı’na sahip olmak için en etkili yöntemler neler?

Haberin Devamı

Yaz kapıda, bikini giyme stresi inceden inceye baş gösterdi. Ama bu kez hazırlıklıyız, pilates yaptık, sağlıklı beslendik. Gerektiğinde aç bile kaldık, akşam yediden sonra midemizi yeşil çayla

Karın kaslarından sen suçlusun
doldurduk. Karın bölgemizde baklavalar kendini göstermeye başladı. İş tamam mı? Ne yazık ki, değil. Suçluyu tanıyalım: Amerikan ‘Sports Illustrated’ dergisinin her yıl özel olarak çıkardığı mayo sayısının yüzü Hannah Davis. O, karnıyla yeni bir estetik akımı yarattı. Son döneme New York Times’dan The Guardian’a medyanın ağır toplarının gündemini bu ‘bölge’ meşgul ediyor, blog’larda, talk show’larda o konuşuluyor. ‘Hannah karnıyla’ tanışın: Pürüzsüz bir cilt, feminen, kıvrımlı bir belve sıkı karın kaslarının harika bileşimi. Eğer bu kriterler sizde varsa tebrikler, bu yaz ortalığı sallayacaksınız. Eğer yoksa üzülmeyin, çünkü bunun yöntemleri var. Üstelik neşter de gerektirmiyor. Uzmanına sorduk: Prof. Dr. Onur Erol anlattı.

Haberin Devamı

Karın kaslarından sen suçlusun
İnce bir bel ve karın çevresi için fazla yağları alırken cildi de sıkılaştıran bir yöntem ‘Vaser Liposuction.’ Vücutta herhangi bir iz bırakmadığından, yapıldığı kesinlikle anlaşılmıyor. Sistem şöyle işliyor: Fazla yağları alınıp heykeltıraş gibi istenen bölgelere şekil veriliyor. Bu cerrahi bir operasyondur ama kesi, dikiş yoktur. Ücreti uygulama yapılacak alana göre değişiyor. Fiyatlar 5 bin TL’den başlıyor.

Karın kaslarından sen suçlusun
Karnınız gayet formunda ama bel bölgenizde sorun var. Hannah’nın beli ve karnı arasındaki oran onu daha da kusursuz gösteriyor. Beli inceltmek için tercih edilebilecek bir yöntem ‘Zeltiq Coolsculpting.’ Her bölge için tek seans uygulanıyor, seans fiyatlarıysa 750 Euro civarında. Cerrahi olmayan bu incelme yöntemiyle fazla yağların olduğu bölge soğutularak o yağların lenf yoluyla vücuttan atılması sağlanıyor.

Haberin Devamı

Karın kaslarından sen suçlusun

Karın kaslarından sen suçlusun
Cildin Hannah’nınki gibi gergin olması için çözüm ‘Thermage CTP.’ Bu da yine ameliyatsız cilt germe sistemi: Kolajen bağlarının uyarılmasıyla tek seansta gençlik vaad ediyor. Kola, göbeğe, bacak içlerine ve yüze uygulanabiliyor. Her bölgeye tek seans uygulanıyor, seans fiyatı ise 3 bin dolar civarında.

Karın kaslarından sen suçlusun
Vücutta bağlandığı noktalarda kasları çalıştıran ve bir yandan da bu bölgelere kızılötesi ışınlar vererek yağları eriten ‘Slim Up’ yöntemi uygulanmış olabilir. Kaslar bu yöntemle etkin şekilde çalıştırılır. İstenilen yerden incelme ve şekillenme fırsatı vermektedir. Bu yöntemi Hannah gibi, aktif spor yapan kimseler bile daha düz bir karın ya da ince bele sahip olmak için uyguluyorlar. 15 seanslık paketin fiyatı 750 dolardan başlıyor.

Haberin Devamı

Karın kaslarından sen suçlusun

Karın kaslarından sen suçlusun
Ameliyatsız bölgesel incelme, selülit giderme ve sıkılaşma yöntemleri de Hannah’nın karnına kavuşmak için kullanılıyor. Uygulandığı gölgelerde kan dolaşımını hızlandıran, selülit, incelme ve sıkılaşma amaçlı kullanılan Vela yöntemiyle sıkı, ince bir bel ve karın çevresi elde etmek mümkün. Vela 8 seanslık paketinin fiyatı 1250 Euro civarında.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!