Jessica Alba: Türkiye Yalnız Bırakılıyor

Güncelleme Tarihi:

Jessica Alba: Türkiye Yalnız Bırakılıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 11:22

Güzel model Jessica Alba, son zamanlarda yaşanan patlamalarla ilgili paylaşım yaptı. Ünlü model, “Türkiye yalnız bırakılıyor.” dedi. Peki; Jessica Alba kimdir? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Ünlü model Jessica Alba, yaşanan patlamanın ardından Fransa ile Belçika'nın kenetlendiğini, Türkiye'nin yalnız bırakıldığını ifade eden bir paylaşımda bulundu.

Türkiye'de art arda yaşanan patlamaların ardından  Avrupa sessizliğini korurken  Türkiye,  Paris ve Brüksel saldırılarında duyarlı tutum sergiledi. Avrupa'nın Türkiye'ye karşı çifte standart tutumu bir çok kesimden tepki topladı. Dünyaca ünlü ABD'li sanatçı Jessica Alba, Avrupa'nın terör konusunda çifte standart gösterdiğini ima eden bir fotoğraf paylaştı.

Fotoğrafta Fransa ile Belçika'nın kenetlendiği ancak Türkiye'nin yalnız bırakıldığı vurgusu dikkat çekti. Ayrıca ünlü oyuncunun paylaştığı görselde, terör saldırılarının tarihleri ve hangi ülkelerde yaşandığı da gösterildi.

Jessica Alba: Türkiye Yalnız Bırakılıyor

Haberin Devamı

Jessica Alba kimdir?

Jessica Marie Alba, 28 Nisan 1981 yılında dünyaya geldi. Alba, Pomona-Kaliforniya'da doğdu. Annesi Catherine, Danimarka ve Fransız-Kanada kökenlidir. Babası Mark Alba ise anne ve babası Kaliforniya'da doğmasına rağmen Meksikalı'dır. Jessica Alba'nın anne ve babası henüz çok gençken evlendiler. Annesinin babası olan dedesi, Amerikan ordusunda denizcilik yapmış ve II. Dünya Savaşı'nda da Pasifik okyanusunda görev almıştır. Alba, erkek kardeşi Joshua ile beraber büyükannesi ve dedesi tarafından büyütüldü. Kardeşi Joshua, Alba'nın rol aldığı Dark Angel adlı dizinin son bölümünde yer aldı. Jessica Alba on yedi yaşına kadar büyük annesi ve dedesinin yanında yaşadı. Babasının hava kuvvetlerinde olması nedeniyle aile birçok kere taşındı. Taşındıkları yerler arasında Mississippi ve Teksas gibi eyaletler vardır. Fakat yine en sonunda Kaliforniya'ya geri döndü. Alba beş yaşında iken oyunculuğa ilgisini göstermeye başladı. İlk oyunculuk deneyimini on iki yaşında, bir oyunculuk ajansına kaydolmasından dokuz ay sonra yaşadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!