İnceldiği belden koptu

Güncelleme Tarihi:

İnceldiği belden koptu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2014 01:33

Kim Kardashian’ın Paper dergisine verdiği pozlar interneti kırdı geçirdi. Beli mucizevi bir şekilde incelen Kardashian da dergi yönetimi de fotoğraflarda oynanmadığını iddia ediyor. Uzmanlar Kardashian’ın hem operasyon hem photoshop konusunda işi abarttığını düşünüyor. Kaburga aldırmaktan kalça protezine, yeni photoshop tekniklerine neler neler yapılmış?

Haberin Devamı

Kalçasıyla rakiplerini deviren Kim Kardashian’ın Paper dergisine verdiği pozları görmeyen kaldı mı? Herhalde hayır. Derginin kış sayısına kapak olan 32 yaşındaki yıldız, tıpkı kapakta da anonslandığı gibi ‘İnterneti kırdı.’ Kareler paylaşım rekoru kırdı, her gazetede yer aldı. Şok geçirtici unsur çıplak pozlar vermesi değildi. Bugüne kadar Playboy dergisine sadece inci kolyeyle, V dergisine ise vücut boyasıyla kapak olmuş, yarı çıplak poz vermeyi bir hayat prensibi haline getirmiş reality-show yıldızını zaten giyinik görünce şaşırıyoruz. Enteresan olan oranlardı: Karelerde yıldız, her zamanki pin-up modeli imajından çok plastik Barbie’lere benziyor. Meşhur kıvrımları daha da belirginleşip, bel bölgesi sıfır beden görünümüne kavuşsa da kalçası o meşhur ihtişamını korumuş. Peki, iki ay önce ‘sırt yağları aldı yürüdü’ cümlesiyle Star dergisine kapak olan kız, nasıl bu kadar inceldi?

Solaryum zayıf gösterir mi?

Haberin Devamı

İnceldiği belden koptu


Kardashian, fiziksel görünümünün sırrını ‘nazar etme ne olur çalış senin de olur’ tadında açıkladı: “Spor hocası Gunnar Peterson’la haftada dört gün çalışıyorum. Alkol kullanmıyorum. Karbonhidratı da kestim. Parlak cildimin sırrı hindistancevizi yağı. Düzenli olarak da solaryuma giriyorum, bronzluk insanı zayıf gösteriyor.” Yani spora gidip, sağlıklı besleniyorsanız, üstüne gözünüz de cilt kanseri riskini kesiyorsa, iş tamam.
Derginin Haber Müdürü Mickey Boardman da çekimde photoshop kullanılmadığını iddia etti: “Bazı noktalarda ince rötuş yaptık. Ama çok da uğraşmamız gerekmedi. Çünkü Kim’in fiziği gerçekten böyle. Beli ince, bacakları ince, kalçaları ise çok yuvarlak. Photoshop'a gerek yok.”

İnceldiği belden koptu


Gözler çekime imza atan fotoğrafçı Jean-Paul Goude’a çevrildi. Karenin orijinalini 1976’da Carolina Beaumont’la çeken 74 yaşındaki Goude, konu hakkında yorum yapmayı reddetti. Ancak Fransız sanatçı, 2010’da Herald Tribune’a verdiği röportajda kendisini ‘photoshop’un atası’ olarak ilan etmişti: “Ben geliştirdiğim analog yöntemlerledaha dijital fotoğraf makinesi keşfedilmeden photoshop'un en iyisini yapıyordum.” Peki Kim’in Jessica Rabbit'vari kıvrımlarının ne kadarı bilgisayar başında, ne kadarı neşter altında yaratıldı? Uzmanlara göre, iki taraf da elini korkak alıştırmamış.

Haberin Devamı

HEM ESTETİK HEM PHOTOSHOP'LU

İnceldiği belden koptu

Kim Kardashian,157 santimetre boyunda, kilosuysa 54. Vücut ölçüleri ise 86/66/110. Ama photoshop'la beli 10 santim eritilmiş. Amaç kalçayı büyük göstermek.

İnceldiği belden koptu
En az 4 operasyon

Prof.Dr. Akın Yücel’e göre Kim bel- kalça hattında sıkı oynamışde en az dört estetik müdahale var: "Bel bölgesine liposuction uygulanmış. eEkstra yağ kalçalarına eklenmiş. Kalçaya kaldırma operasyonu ve protez uygulanmış. Bu çapta bir popo dik durmaz, sarkık görünür. Bunlara rağmen photoshop da uygulanmış. Çünkü beli kalçasını taşıyamayacak kadar ince ve yağsız.“

Haberin Devamı

İnceldiği belden koptu
Acil ameliyat gerek
2 Op.Dr. Oytun İdil, yıldızın hatlarının gerçekten böyle olması halinde ciddi bir sağlık problemiyle karşı karşıya olduğunu söylüyor: “Patolojik olarak baktığımızda, bu oranlar mümkün değil. Eğer gerçese, Kardashian’a omurgasında aşırı eğim yani lordoz artışı olduğu teşhisini koyar, acil olarak ameliyata alırdım."

İnceldiği belden koptu

İnceldiği belden koptu
Kaburgalarını aldırmış
3 Uzman Dr. Ömür Tekeli dört farklı operasyon geçirmiş olabileceğini söylüyor: “Serbest kaburgaları aldırmış olabilir; bu, bel çapında belirgin bir azalma sağlar. Kalçasında kesinlikle protez var. Kalçada yağ grefti olma olasılığı mümkün. Bu büyüklükteki kalçaları ayrıca askı yöntemi ile de kaldırıyoruz. “

Haberin Devamı

KIM’DEN ÖNCE O VARDI

İnceldiği belden koptu

Kalçayla ünlü olma trendini aslında Kardashian’dan 200 yıl önce de Saartjie Baartman adlı bir köle başlattı. 1790’da Kuzey Afrika’da doğan Baartman, Khoikhoi kabilesine üyeydi. Kabile kadınları devasa kalçalarıyla ünlüydü. Ailesi ölünce Baartman da esir edildi. Sahipleri 22 yaşındaki genç kadındaki ‘potansiyeli’ gördü Londra ve Paris’te sirk hayvanı gibi sergilemeye başladı. Baartman korseyle sahneye çıkıyor, şarkı söylüyor, seyirciler de kalçasının gerçek olup olmadığını anlamak için onu sopalarla dürtüyorlardı. Yani anatomik açıdan Kim kadar geniş kalçalara sahip olmak mümkün. Tabii Khoikhoi kabilesinden geliyorsanız.

Haberin Devamı

İnceldiği belden koptu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!