Ä°do Tatlıses ve Dilan Çıtak Tatlıses barıştı! Ä°brahim Tatlıses'ten çocuklarına teÅŸekkür...

Güncelleme Tarihi:

İdo Tatlıses ve Dilan Çıtak Tatlıses barıştı İbrahim Tatlısesten çocuklarına teşekkür...
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 26, 2022 13:01

Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasında ayak tarak kemiklerinde kırıklar olan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses tedavisinin ardından Yalıkavak’ta sahne aldı. Tatlıses, ayakları sargılı bir şekilde tekerlekli sandalyeye oturarak hayranlarına şarkı söyledi. Ünlü türkücüye çocukları Dilan Çıtak Tatlıses ve İdo Tatlıses eşlik etti. Uzun zamandır küs olan kardeşler babalarının hatırına barıştı!

Haberin Devamı

ÖLÜMDEN DÖNDÜ

İbrahim Tatlıses dün sahne alacağı mekâna provaya giderken Bodrum’da trafik kazası geçirdi. İçerisinde bulunduğu minibüs, karşı yönden gelen kamyonla çarpıştı. Tatlıses, şarampole yuvarlanan araçtan büyük uğraşlar sonucu kurtarıldı.

Hemen hastaneye kaldırılan Tatlıses ve yanındakilere doktorlar müdahale bulundu. Trafik kazasında ayak tarak kemiklerinde kırıklar olan ünlü sanatçı tedavisinin ardından Yalıkavak’ta sahne aldı.

Durumunun iyi olduğu görülen Tatlıses, performansıyla büyük beğeni topladı. Tatlıses’in sahnesini izlemeye oğlu İdo, kızı Dilan ve aile dostları da geldi. Hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Tatlıses’e izleyiciler de eşlik etti.

Â

İdo Tatlıses ve Dilan Çıtak Tatlıses barıştı İbrahim Tatlısesten çocuklarına teşekkür...

Haberin Devamı

KARDEÅžLER BARIÅžTI

Geçtiğimiz yıl İdo Tatlıses'in düğününe katılmayan Dilan Çıtak Tatlıses kardeşiyle arasındaki buzları eritti. Bir süredir küs olan kardeşler babalarının aracılığıyla barıştı. Dün akşam düet yapan ikili izleyenlerden tam not aldı. İbrahim Tatlıses 'Allah sizden razı olsun' sözleriyle çocuklarına teşekkür etti.

İdo Tatlıses geçtiğimiz yıl Yasemin Şefkatli ile dünyaevine girmişti. Dilan Çıtak kardeşinin düğüne katılmamıştı. Çıtak, "İdo Tatlıses'in düğününe neden katılmadınız?" sorusuna "Kayda değer şeyler konuşalım" şeklinde yanıt vermişti.

İdo Tatlıses ve Dilan Çıtak Tatlıses barıştı İbrahim Tatlısesten çocuklarına teşekkür...

’CENABI HAK MELEKLERİNİ GÖNDERDİ’

Konser öncesi sahnede konuşan Tatlıses, "Bugün başımızdan bir kaza geçti, Cenabıhak meleklerini gönderdi, arabamız dereye yuvarlanıyordu. Hiç bir zaman ayağımı size karşı uzatmadım, ’doktorum böyle olacak’ dedi. ’Ben seyircime ayaklarımı uzatmamam’ dedim, affedin. Bugün İdo’yla kahvaltıya gidiyorduk. Kaza yaptık araba alev aldı, İdo bölgeden geçen araçları durdurarak yangın söndürme tüpü aldı. Ben arabanın içerisindeyim, 'kül olacağız' diye düşündüm, yangını söndürdü. Bu akşam seyircime söz verdim, 'sahneye çıkacağım' dedim. Evlatlarıma ve aileme teşekkür ederim. Polis, jandarma ve hastanemize de ayrıca teşekkür ederim bizimle çok ilgilendiler" dedi.

Haberin Devamı

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!