Hasan Can Kaya’nın sevgilisi Sultan San kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Hasan Can Kaya’nın sevgilisi Sultan San kimdir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2020 16:58

Sahnedeki stand up performansı ile dikkatleri üzerine çeken Hasan Can Kaya, pek çok vatandaşın merakla araştırdığı isim olmaya devam ediyor. Hasan Can Kaya'nın sevgilisi olarak gündeme gelen Sultan San, Güldür Güldür Show ve Konuşanlar programlarında yönetmenlik görevinde bulundu. Peki, Hasan Can Kaya’nın sevgilisi Sultan San kimdir? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Hasan Can Kaya’nın sevgilisi Sultan San son günlerin araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Kaya'nın sürekli olarak adından söz ettiği Sultan San, BKM projelerinde de yer aldı. Peki, Hasan Can Kaya'nın sevgilisi Sultan San kimdir? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

HASAN CAN KAYA’NIN SEVGİLİSİ SULTAN SAN KİMDİR?

Beşer Beşer, Güldür Güldür ve Güldüy Güldüy Şov gibi komedi şovlarında yönetmenlik ve yardımcı yönetmenlik yapan Sultan San, şimdilerde "Konuşanlar" programında yönetmen olarak görev alıyor.

Sultan San, genellikle komedi şovlarında yönetmenlik, yardımcı yönetmenlik ve konuk oyunculuk yapmıştır. Şöhret dizisinin 1. ve 2. sezonunda yardımcı yönetmenlik yapan Sultan San, genellikle BKM projelerinde yer almaktadır. Yer aldığı en çok bilinen projeler şu şekildedir:

Güldür Güldür Show

Güldüy Güldüy Çocuk Show

5er Beşer

İnsanlar Alemi

Can Dostlar

Konuşanlar

Haberin Devamı

Hasan Can Kaya programda Sultan San'ın katkısını da bir röportajında şu sözlerle dile getiriyor. "Sultan'ın ısrarıyla benim yazdığım diğer projelerden birisi olan Konuşanlar'ı çekmeye karar verdik. Konuşanlar'ın tutmasının sebebi de format hem bizden, hem özgün. Biz de çok eğleniyoruz çekimlerde. O enerji de seyircilere geçiyor diye düşünüyorum." Sultan San ayrıca Konuşanlar sunucusu Hasan Can Kaya'nın da sevgilisidir.

BAKMADAN GEÇME!