Hansu İrem kimdir, nereli, kaç yaşında? İlhan İrem'in eşi Hansu İrem hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Hansu İrem kimdir, nereli, kaç yaşında İlhan İremin eşi Hansu İrem hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2022 19:11

Hansu İrem, duayen sanatçı İlhan İrem'in vefatının ardından araştırılan isimler arasında yer almaya başladı. İlhan İrem ile uzun yıllar evlilik yürüten Hansu İrem, kariyeri ve hayatı ile merak edildi. Peki, geçtiğimiz günlerde vefat eden İlhan İrem'in eşi Hansu İrem kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, o isim hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Hansu İrem, 27 Eylül 1964'te dünyaya geldi. İstanbul Heybeliadalı'dır. Annesinin adı Suzan, babasının adı Kayhan'dır. Albay bir babanın evladıdır. 2 çocuklu bir ailenin ferdidir. Şimdilerde 58 yaşındadır. Çocukluk ve gençlik dönemini Ankara'da geçirdi.

İlk, orta ve lise öğreniminin ardından Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Psikoloji Bölümü'nden mezun oldu. Eğitim  hayatının ardından psikolog olarak görev yaptı.

Hansu İrem, İlhan İrem'in son dönemlerde piyasaya sunduğu şarkıların söz yazarlığını yaptı. Diğer yandan da İlhan İrem'in sanat yönetmeni ve klip yönetmeni olarak çalıştı. 1988'de çekilen 'Anlasana', 'İşte Hayat' ve 'Konuşamıyorum' gibi şarkıların klip yönetmenliğini yaptı.

Hansu İrem, 1 Ekim'de 1991'de Türk pop müziğinin tanınan isimlerinden olan İlhan İrem ile dünya evine girdi.

Haberin Devamı

33 yıl boyunca İlhan İrem ile evli olan Hansu İrem'in çocuğu yoktur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!