Hande Subaşı boşanma iddialarına yanıt verdi

Güncelleme Tarihi:

Hande Subaşı boşanma iddialarına yanıt verdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 15:07

Bir süredir boşanma konusu ile gündemden düşmeyen, son mahkemede barıştıkları için hakimden ek süre talep eden ancak, son zamanlarda yine boşanma kararı aldıkları iddia edilen Hande Subaşı, çıkan dedikodulara yanıt verdi. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Tekrar ayrılık kararı alarak yakında boşanacakları iddia edilen Hande Subaşı ve Can Tursan, söylentilerin aksine keyifli halleriyle dikkat çekti. Arkadaşlarıyla sabah kahvaltısı yapmak için oturdukları mekanda yaklaşık üç saat oturan ikili çıkışta ise birlikte görüntü vermemek için anlamsız bir telaş yaşadı.

Can Tursan hızlı adımlarla eşini arkada bırakıp aynı fotoğraf karesine girmekten kaçınırken, Hande Subaşı’nın son günlerde yaşadığı sıkıntılı süreçten sonra dudağında uçuk çıkması gözlerden kaçmadı.

Yırtık pantolonu ve beresiyle ilgi odağı olan eski Türkiye güzeli Subaşı, gazetecilerin “Bu kez boşanmakta kararlı mısınız?” sorusuna “Konuşmak istemiyorum. Avukatımız gerekli açıklamayı yapacak” cevabını verdi. Subaşı ardından kendisini bekleyen eşinin otomobiline binerek gazetecilerin markajından uzaklaştı.

Haberin Devamı

Hande Subaşı boşanma iddialarına yanıt verdi

Hande Subaşı kimdir?

Hande Subaşı, 21 Şubat 1984 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Orta ve lise eğitimini Ankara Özel Tevfik Fikret Lisesinde tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Fransızca Mütercim Tercümanlık bölümünden mezun oldu. 2005'te katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasını kazandı. Sonra Miss World yarışmasında Türkiye'yi temsil etti ve en iyi Ulusal Kostümü ödülünü aldı. Adak ve Kuşdili gibi televizyon dizilerinde oynadıktan sonra ATV'de yayınlanan Elveda Rumeli adlı dizide Vahide karakterlerini canlandırdı. 2009'da Gelecekten Bir Gün ve Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği Güneşi Gördüm iki tane filmlerinde oynadı. Ve Elde Var Hayat dizisiyle kamera karşısına geçti. 29 Ekimde vizyona giren Anadolu Kartalları filminde Çelist Burcu karakteriyle sinemada yer aldı. 2012 yılında Show TV'de yayınlanan Düşman Kardeşler adlı dizide "Selin" karakterini oynamaya başlamıştır. En son Merhamet adlı televizyon dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştır.Diriliş Ertuğrul dizisinde Aykız karakterini canlandırdı ve senaryo gereği diziden ayrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!