Gwen Stefani iş arkadaşına aşık oldu

Güncelleme Tarihi:

Gwen Stefani  iş arkadaşına aşık oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2015 14:44

Dünyaca ünlü müzisyen ve Voice yarışmasının jürisi Gwen Stefani, yıllardır birlikte olduğu eşi Gavin Rossdale'den ayrılmasıyla takipçilerini şoka sokmuştu. Stefani, ayrılığın ardından aynı yarışmada jüri olan 39 yaşındaki country şarkıcısı Blake Shelton'la olan birlikteliğini de doğruladı.

Haberin Devamı

Ünlü müzisyen Gewn Stefani, uzun yıllardır birlikte olduğu müzisyen Gavin Rossdale ile olan ilişkisini noktaladı. Ayrılığa ilişkin bugüne kadar bir açıklama yapmayan yıldız, geçtiğimiz günlerde bir radyo programına konuk oldu ve bu konu hakkında ilk kez konuştu.

Bir radyo programına konuk olan Stefani, programın sunucusu Ryan Seacrest'e 'Bana bu konuda istediğini sor ve ben neye cevap vereceğimi seçeyim' dedikten sonra döküldü.

Gwen Stefani  iş arkadaşına aşık oldu
Gwen Stefani aşk pırıltısıyla parlıyor. 


'ONU MERAK EDİYORUM, NE İÇİYOR OLABİLİR?'

'Blake konusunda kararsızım. Elinde bir fincan görüyor ve ne içtiğini düşünüyorum. Kahve olmadığı muhakkak' dedikten sonra, eski eşi Gavin Rossdale için yazdığı 'Used to Love You' (Seni Sevmeye Alıştım) şarkısını söyledi. 

Haberin Devamı

Üç çocuk sahibi olan ve geçtiğimiz aylarda boşanan çift, bir süredir sıkıntılar yaşıyordu. 

Gwen Stefani  iş arkadaşına aşık oldu


Stefani, 'Geçtiğimiz şubat ayında hayatım darmaduman oldu. Ayrılık acısını atlatmamın tek yolu şarkı yazmak. Zaman bunun çözümü değil. Zaman geçtikçe korumacılığım da kalmıyor. Bu şarkıdan sonra mideme yumruk inmiş gibi hissettim, rüzgâr esse sanki beni yumrukluyordu... Bazen birisinin yüzünüze bir tokat atması ve sizi kendinize getirmesi gerekir. Benden beklenti başka olabilir ama ben hissettiğim gibi yazmayı tercih ederim. 

Gwen Stefani  iş arkadaşına aşık oldu


25 yıl sonra ilk kez plak şirketim beni aradı ve 'Bu şarkı uzun zamandır görmediğimiz kadar büyük bir hit' dedi. 'Bu kadar korkunç hisler nasıl bu kadar güzellik taşıyabilir?' 

'Bana bunları aşk yazdırıyor' diyen Stefani röportajını şöyle bitirdi: 'Umarım bundan sonra da böyle şarkılar yazmaya devam edebilirim'.

 

BAKMADAN GEÇME!