Genç şarkıcı Alper Erözer'den doğum gününde ilk! Alper Erözer kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Genç şarkıcı Alper Erözerden doğum gününde ilk Alper Erözer kimdir
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2019 15:10

13 yaşında çıkardığı albüm ile dikkatleri üzerine çeken Alper Erözer, haziran ayında klibini çektiği son şarkısı 'Alışırlar'ı doğum gününe özel olarak ilk kez sahnede seslendirdi.

Haberin Devamı

Genç şarkıcı Alper Erözer, doğum gününde Bodrum’da bir alışveriş merkezinde hayranlarıyla buluştu. Klibini haziran ayında çektiği “Alışırlar” şarkısını yaş gününe özel olarak ilk kez söyleyen Erözer, sahnede doğum gününü fanları ile birlikte kutladı.

ALPER ERÖZER KİMDİR?

Müzik piyasasına girmeden önce birçok televizyon reklamında oynayan Alper Erözer, bir dönem Fox TV'de "Komşular" isimli dizide rol almıştır.

Sözlerini kendisinin yazdığı ‘’I Think You Love Me Now’’ isimli teklisi ile ilgi gören 13 yaşındaki Alper Erözer, aranjör ve besteci Suat Aydoğan'ın arenje ettiği ‘’Hey World World’’ albümü ile müzik piyasalarına adım attı.

Suat Aydoğan’ın imzası ile 6 İngilizce, 2 Türkçe ve 1 Türkçe Club Mix olmak üzere toplam 9 şarkılık ilk albümü olan 'Hey World World'ü seslendiren Alper Erözer, albümde bulunan İngilizce şarkılarının sözlerini ise babası Cenk Erözer ile birlikte yazdı.

Haberin Devamı

Albümündeki ilk çıkış şarkısı olan 'Enerji'nin video klibinin çekimini gerçekleştiren Alper Erözer,"Hey World World" albümü ile 26 Ocak 2018 tarihinde tüm dijital müzik platformlarda yerini aldı.

Single yaz çalışması 'Yaz Geldi' ise temmuz 2018 tarihinde tüm platformlarda yayınlandı.

Söz ve bestesi Soner Sarıkabadayı'ya ait olan 'Tek Bir Yeminle' single şarkısı ocak ayında tüm platformlarda yayınlandı.

Erözer'in son şarkısı "Alışırlar" ise 2019 Haziran ayında platformlardaki yerini aldı.

BAKMADAN GEÇME!