Feryal Gülman kimdir, nereli, kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Feryal Gülman kimdir, nereli, kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2021 14:33

Feryal Gülman, magazin gündeminde yer alması dolayısıyla araştırılan isim olmaya devam ediyor. Kemal Gülman ile bir süre evli kalan Feryal Gülman üniversiteyi ise İstanbul Teknik Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Emlak sektöründe faaliyet gösteren Feryal Gülman, Kemal Gülman'la evlendikten sonra işlere ara vermiştir. Peki, Feryal Gülman kimdir, nereli kaç yaşında? İşte, o isim hakkında bilgiler

Haberin Devamı

Feryal Gülman, 1964 yılında  Ankara'da dünyaya gelmiştir. 7 yaşında İstanbul'a gelen ve 8 yaşında babasını kaybeden Gülman üniversiteyi İstanbul Teknik Üniversitesi'nde okumuştur. İş hayatına Alarko ile başlayan Feryal Gülman genellikle gayrimenkul sektöründe kariyerini sürdürmüştür. Daha sonraki yllarda Amerika'dan gelen Leyla Alaton ile emlak pazarlaması grubunu kurmuşlardır. Emlak-gayrimenkul alanında eğitimler almış ve seminerler vermiştir.

25 yaşındayken Fermal Gülman'a Ankara'dan Toki Daire Başkanlığı teklifi gelmiştir. Teklifi kabul eden Gülman, 40 kişilik bir ekibin yöneticiliğini yapmıştır. Halkalı Konutları, Eryaman Konutları, Ataköy 7-8. kısım Konutları gibi konutların hepsi Feryal Gülman döneminde satılmıştır. Feryal Gülman Ankara'da 1 yıl kalmıştır. 1 yılın ardından Kemal Gülman'dan gelen evlilik teklifi ile işinden istifa etmiştir. Evlilik teklifinden 21 gün sonra Feryal Gülman ile Kemal Gülman çifti evlenmiştir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!