Eski sevgiliyle mi aldattı! Hakan Sabancı ve Hande Erçel'in ayrılık nedeni ihanet mi?

Güncelleme Tarihi:

Eski sevgiliyle mi aldattı Hakan Sabancı ve Hande Erçelin ayrılık nedeni ihanet mi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2025 08:36

Hande Erçel-Hakan Sabancı çiftinin sürpriz ayrılığıyla ilgili ihanet iddiası magazin kulislerinde bomba etkisi yarattı. Sabancı’nın Erçel’i eski sevgilisi Jocelyn Chew ile aldattığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

ÇİNLİ MODELLE YENİDEN BİRLİKTE

Sürpriz ayrılık haberiyle sevenlerini şaşırtan Hande Erçel ve Hakan Sabancı hakkında “evlilik krizi” haberlerinin ardından
“ihanet” iddiası ortaya atıldı. Hakan Sabancı’nın 2018 yılında aşk yaşadığı Çinli model Jocelyn Chew’in arkadaşı olduğunu söyleyen bir sosyal medya kullanıcısı, ikilinin uzun süredir yeniden görüştüğünü ve Sabancı’nın Erçel’i aldattığını öne sürdü.

Eski sevgiliyle mi aldattı Hakan Sabancı ve Hande Erçelin ayrılık nedeni ihanet mi

ŞU ANDA BODRUM’DALAR

Söz konusu kişi, yaptığı paylaşımla Hande Erçel’e şöyle seslendi: “Sana çok üzülüyorum. Hakan Sabancı, İstanbul’da Bocelli konserini izlemenizden çok önce eski sevgilisi Jocelyn ile seni aldatmıştı. Ve şimdi Bodrum’dalar. Ayrılığın sebebinin evlilik olduğu iddiası saçmalık.”

Haberin Devamı

Eski sevgiliyle mi aldattı Hakan Sabancı ve Hande Erçelin ayrılık nedeni ihanet mi

İtalyan tenor Andrea Bocelli 2024’ün haziran ayında İstanbul’da sahneye çıkmış, Hande Erçel ve Hakan Sabancı konseri birlikte izlemişti.

YALANLAMIŞTI

Hande Erçel ve Hakan Sabancı’nın ayrılığı, oyuncunun Instagram’dan sevgilisinin fotoğraflarını silmesiyle ortaya çıkmıştı. Ayrılığa evlilik krizinin yol açtığı öne sürülmüş, anne Arzu Sabancı’nın Erçel’i onaylamadığı söylentisi yayılmıştı.

Eski sevgiliyle mi aldattı Hakan Sabancı ve Hande Erçelin ayrılık nedeni ihanet mi



Sevgililerle ilgili bir başka iddia da ilişkinin ihanet nedeniyle bittiği yönündeydi. Ancak Hakan Sabancı geçtiğimiz günlerde “Aldatmayla ilgili bir durum söz konusu değil” diyerek çıkan haberleri yalanlamıştı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!