Emre Yetim kimdir, kaç yaşında? Sevgilisi Naz Ş ile gündeme gelen Emre Yetim’in oynadığı diziler

Güncelleme Tarihi:

Emre Yetim kimdir, kaç yaşında Sevgilisi Naz Ş ile gündeme gelen Emre Yetim’in oynadığı diziler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2022 11:17

Emre Yetim ve sevgilisi Naz Ş gündemde yer alıyor. Sevgilisi Naz Ş tarafından darp edildiği iddiası ile gündeme gelen Emre Yetim’in oynadığı diziler merak ediliyor. Peki, Emre Yetim kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler

Haberin Devamı

Sevgilisi Naz Ş tarafından darp edildiği iddiası ile gündeme gelen Emre Yetim birçok ünlü dizi ve filmde rol almıştı. Emre Yetim’in oynadığı diziler arasında Kırmızı Oda, Doğduğun Ev Kaderindir, Vatanım Sensin, Gecenin Kraliçesi, Kurt Seyit ve Şura, Galip Derviş, Bizim Yenge ve Fatmagül’ün Suçu Ne de bulunuyor.

EMRE YETİM KİMDİR?

1986 yılında dünyaya gelen Emre Yetim, İstanbul doğumludur.  Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümünden mezun olan Yetim tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur.

Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü araştırma görevlisidir. Emre Yetim’in oynadığı diziler arasında Kırmızı Oda, Doğduğun Ev Kaderindir, Vatanım Sensin, Gecenin Kraliçesi, Kurt Seyit ve Şura, Galip Derviş, Bizim Yenge ve Fatmagül’ün Suçu Ne de bulunuyor. Filmler arasında ise 7. Koğuştaki Mucize, Martıların Efendisi, Kusursuzlar ve Maide'nin Altın Günü gibi yapımlar da yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!