Ekmek Teknesi'ndeki Fırıncı Nusrettin'in kızları şimdi ne yapıyor?

Güncelleme Tarihi:

Ekmek Teknesindeki Fırıncı Nusrettinin kızları şimdi ne yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2016 12:40

Ekmek Teknesi, 2002'de başlayıp 3 sezonda yayınlanan 106 bölümüyle televizyonların efsane olmuş dizilerinden. Kadrosunda yer alan pek çok oyuncuyu bir daha bir arada görme fırsatımız olmadı. Özellikle de dizinin ana karakteri Fırıncı Nusrettin'in beş kızı çok farklı yollara gitti. Peki şimdi onlar ne yapıyor?

Haberin Devamı

Ekmek Teknesi kadrosu Savaş Dinçel, Kadir Çöpdemir, Peker Açıkalın gibi tanınmış isimlerin yanı sıra seyircilerin yeni tanıştığı oyuncuları da barındırıyordu. Bu yeni yüzler arasında en çok merak edilenler de her zaman için Fırıncı Nusrettin'in beş kızı oldu. 2007'de kaybettiğimiz Savaş Dinçel'in canlandırdığı Nusrettin karakterinin kızları olan Sonay, Sonnur, Songül, Jale ve Mehbare şimdilerde çok farklı yollarda hayatlarına devam ediyor...

Arzu Oş - Sonnur

Ekmek Teknesindeki Fırıncı Nusrettinin kızları şimdi ne yapıyor

1981 doğumlu Arzu Oş, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda tiyatro eğitim aldı ve Hadi Çaman tiyatrosuyla profesyonel oyunculuk kariyerine başladı. Ekranlara ilk defa Aşkın Dağlarda Gezer dizisiyle gelirken, şöhreti Ekmek Teknesi dizisinde yakaladı. Sempatik ve deli dolu bir karakter olan Sonnur'u canlandıran Oş, bu diziden sonra aynı popülerliği bir daha yakalayamadı. Emret Komutanım, Sevgili Dünürüm gibi dizilerde rol alan gneç oyuncu televizyon ekranlarına en son 2012'de Küçük Hesaplar dizisiyle geldi.

Haberin Devamı

Mehtap Bayri - Mehpare

Ekmek Teknesindeki Fırıncı Nusrettinin kızları şimdi ne yapıyor

1977'de Mardin'de doğan Mehtap Bayri de Anadolu Üniversitesi konservatuar mezunlarından. 2 sene öğretmenlik de yapan Bayri 1995'teki Fırtınalar dizisindeki Kiraz karakteriyle ekranlara adım attı. Deli Yürek dizisindeki Nazlı karakteriyle 90'ların sonunda dikkat çeken Bayri, 2002'de Ekmek Teknesi ile en popüler dönemini yaşadı. Sonrasında Sırlar Dünyası, Büyük Buluşma gibi yapılarda yer alan Bayri, Dudaktan Kalbe ve Küçük Kadınlar dizilerinde göz önünde olmaya devam etti. 2009'da Geniş Aile, 2014'te Kertenkele gibi dizilerde yer alan Bayri, pek çok sinema filminde de boy gösterdi. Bayri aktif oyunculuk kariyerine devam ediyor.

Melike Güner - Sonay

Ekmek Teknesindeki Fırıncı Nusrettinin kızları şimdi ne yapıyor

Haberin Devamı

1979 doğumlu Güner, 2002 İstanbul Üniversitesi mezunlarından. Tiyatro DOT'ta oyunculuk ve yardımcı yönetmenlik yapan Güner, kariyerinin ilk yıllarında Dadı, Hayat Bağları gibi dizilerde yer aldıktan sonra Ekmek Teknesi ile dikkat çekti. Ekmek Teknesi'nden sonra 2006-2010 döneminde Doktorlar dizisinde rol alan Güner, 2010 yapımı İncir Reçeli filmindeki Duygu karakteriyle çok beğenildi. 2011-2012'de İffet dizisindeki Betül rolünü canlandıran Güner, ekranlara en son Merhaba Hayat dizisinde geldi. Burada canlandırdığı karakter Doktorlar dizisindeki karakterin devamı olarak görüldü. Kısa süren Merhaba Hayat'tan sonra en son 2014 yılında İncir Reçeli 2'de dış ses olarak yer alan Güner, şimdilerde tiyatroya devam etse de ekranlardan uzak.

Haberin Devamı

Ekin Türkmen - Songül

Ekmek Teknesindeki Fırıncı Nusrettinin kızları şimdi ne yapıyor

1984 Nevşehir doğumlu Türkmen, Best Model'e katıldıktan sonra Osman Sınav'ın dikkatini çekti ve kendisini Ekmek Teknesi kadrosunda buldu. Ekmek Teknesi'nden sonra Sırlar Dünyası, Acı Hayat gibi yapımlarda yer alan Türkmen, Menekşe ile Halil dizisiyle de dikkat çekti. Adanalı ve Küçük Kadınlar gibi dizilerde de yer alan Türkmen son zamanlarda popülerliğini yitirse de 2014 yılında Hatasız Kul Olmaz dizisi ve 2015'te Uzaklarda Arama sinema filmiyle oyunculuk kariyerine devam etti. ABD UCLA Üniversitesi'nde İngilizce eğitimi alan Türkmen, reklam filmlerinde de oynadı.

Esin civangil - Jale

Haberin Devamı

Ekmek Teknesindeki Fırıncı Nusrettinin kızları şimdi ne yapıyor

1981 doğumlu Civangil, şüphesiz Ekmek Teknesi'nin en dikkat çeken kadın oyuncusuydu. "Lan Jale" adı adeta üstüne yapışan Civangil için Ekmek Teknesi ekranlarla çalıştığı ilk proje oldu. Sonrasında Sırlar Dünyası, Büyük Buluşma gibi yapımlarda yer alan Civangil, 2007'deki Buket rolüyle Arka Sıradakiler dizisiyle yeniden popülerliğini kazandı. Pusat, Benim Annem Bir Melek gibi dizilerde rol alarak kariyerine devam eden Civangil, 2014'te Güzel Köylü dizisindeki rolüyle ekranlardaki yerini korudu. Civangil 2016 yılında 3 sinema filmiyle beyazperdedeki en uzun soluklu dönemini geçirecek. HIV, Nasıl Yani ve Temel ile Dursun İstanbul'da filmleriyle Esin Civangil'i izliyor olacağız...

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!