Efsane çiftten üzücü haber

Güncelleme Tarihi:

Efsane çiftten üzücü haber
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2014 02:55

Ünlü yönetmen Tim Burton ve 48 yaşındaki Helena Bonham-Carter çifti 13 yıllık birlikteliklerine son verdi. İki çocukları olan ve pek çok filmde birlikte çalışan Burton ve Carter hiç evlenmemişti.

Haberin Devamı

56 yaşındaki ünlü yönetmen Tim Burton ve 48 yaşındaki Helena Bonham-Carter 13 yıldan sonra yollarını ayırdı. Carter’ın menajeri People dergisine, çiftin yılın başlarında ayrı yaşamaya başladığı ve çocukları için ‘arkadaş kalmaya devam ettikleri’ açıklamasını yaptı. Hiç evlenmeyen çift, Burton’ın 2001’de yönetmenliğini yaptığı ‘Maymunlar Gezegeni’ filminin setinde tanışmıştı.

EN SON CUMARTESİ BİRLİKTELERDİ

Efsane çiftten üzücü haber

Çift en son Cats müzikalinin kulis arkasında, Nicole Scherzinger ile birlikte.

Bu filmden sonra iş hayatında da hiç ayrılmayan ikili ‘Charlie ve Çikolata Fabrikası’, ‘Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi’, ‘Alice Harikalar Diyarında’ gibi pek çok filmde birlikte çalışmışlardı. 7 yaşındaki Nell ve 11 yaşındaki Billy adında iki çocuğu olan çift, en son Cumartesi günü Cats müzikalinin galasında birlikte görüldü.

Haberin Devamı

KARA BULUTLAR DOLAŞIYORDU

Efsane çiftten üzücü haber

Efsane çiftten üzücü haber

Tim Burton'ın sarışın bir kadınla görüntülenmesini Carter önemsememişti.

Huffington Post’un haberine göre çiftin birlikteliği üzerinde 2010’dan beri kara bulutlar dolaşıyordu ve zaten ayrı yataklarda yatmaya başlamışlardı. Carter bunu ‘horlama problemlerine’ bağlamış, ayrıca Burton’ın insomnia hastalığı nedeniyle kendisinin de uyuyamadığını söylemişti. Bir süre sonra ikilinin yan yana ama ayrı evlerde yaşadıkları da ortaya çıkmıştı. Carter bu durumu sonrasında ‘ikimizin de biraz alana ihtiyacı vardı’ şeklinde açıklamıştı. Ancak Eylül 2013’te Burton sarışın bir kadınla görülmüş ve Carter ‘bu fotoğrafın hiçbir anlamı yok’ açıklamasında bulunmuştu.

AYRILIK SEBEBİ BU OLABİLİR Mİ?

Haberin Devamı

Efsane çiftten üzücü haber

Helena Bonham-Carter, yalnız başına yeniyıl alışverişi yaptı.

Daily Mail ise bu ayrılığın sebebini ünlü yönetmenin yaşadığı ‘orta yaş krizine’ bağlıyor. Çifte yakın bir kaynak da, Carter’ın bu durumdan sonra gerçek anlamda dağıldığını da görülen bir gerçek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!