Eda Gürkaynak: Sözlerim çarpıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Eda Gürkaynak: Sözlerim çarpıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2025 10:48

Oyunculuğa adım atan ve “İlişkim işime engel oldu” açıklamasıyla gündeme gelen Eda Gürkaynak, sözlerinin çarpıtıldığını söyledi: “Ben hiç böyle bir şey söylemedim.”

Haberin Devamı

ÇOK ŞAŞKIN VE ÜZGÜNÜM

Sevgilisi Birkan Sokullu’yla beraber “Palamut Zamanı” adlı oyunun prömiyerine katılan Eda Gürkaynak, “İlişkim işime engel oldu” açıklaması sorulunca şöyle dedi:

“O konuda gerçekten çok üzgünüm. Açıkçası çok şaşırdım böyle bir başlık gördüğümde. Ben hiç böyle bir şey söylemedim. İzleyenler de görebilir. Ben her zaman Birkan’ın bana her konuda ne kadar destek olduğunun altını çizen bir insanım. 6 yıldır beraberiz. Bu beraberliğin bu kadar sürmesi başka türlü zaten mümkün olamazdı.”

YÖNLENDİRME OLMAZ

Birkan Sokullu’ya da “Oyunculukla ilgili Eda Hanım’a neler tavsiye ediyorsunuz?” sorusu yöneltildi.

“Uzun yıllardır beraberiz. Her konu hakkında fikir alışverişi içindeyiz. Birbirinin fikirlerini önemseyen bir çiftiz” diyen Sokullu, “Projeler konusunda bir yönlendirmeniz olur mu?” sorusu üzerine de şöyle konuştu:

Haberin Devamı

“Bir yönlendirme olmaz, fikir alışverişi olur. Herkes günün sonunda sevdiği işi sevdiği şekilde yapmakla mesuldür. Beğeni dediğiniz şey kişisel bir şeydir.” 

Eda Gürkaynak: Sözlerim çarpıtıldı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!