Deniz Bulutsuz kimdir? Ozan Güven'in sevgilisi Deniz Bulutsuz kaç yaşında nereli?

Güncelleme Tarihi:

Deniz Bulutsuz kimdir Ozan Güvenin sevgilisi Deniz Bulutsuz kaç yaşında nereli
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2020 13:24

Deniz Bulutsuz kimdir sorusu, ünlü oyuncu Ozan Güven ile yaşadıkları olumsuz durum nedeniyle araştırılmaya başlandı.Ozan Güven'in kendisini tartaklayıp darp ettiğini iddia eden Deniz Bulutsuz, biyografisi ile merak edilmeye başladı. Peki, Deniz Bulutsuz kimdir nereli ve kaç yaşında? İşte, Deniz Bulutsuz'un rol aldığı diziler ve filmler ile birlikte hakkındaki bazı detaylar

Deniz Bulutsuz darp iddiaları ile magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Ozan Güven ile bir süredir ilişkileri devam eden Deniz Bulutsuz, sevgilisi Güven'in kendisini darp ettiği iddiaları ile gündemden düşmüyor. Deniz Bulutsuz'un bu iddiaları üzerine pek çok kişi, Deniz Bulutsuz kimdir sorusuna cevap aramaya başladı. Peki, Deniz Bulutsuz kimdir kaç yaşında ve nereli? İşte, o isim hakkında merak edilen bazı bilgiler

DENİZ BULUTSUZ KİMDİR?

Ozan Güven'in bir süredir ilişki yaşadığı Deniz Bulutsuz, magazin gündeminde yer alması nedeniyle biyografisi ile gündemde yer almaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda doğum günü kutlaması nedeniyle sosyal medyadan Ozan Güven için paylaşım yapan Deniz Bulutsuz, son günlerde ise şiddet gördüğü iddiaları ile gündemde yer almaya başladı.

Haberin Devamı

1992 doğumlu olan Deniz Bulutsuz, Galatasaray Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümü mezunudur. Bulutsuz, Vogue ve GQ dergilerinin özel projeler ekibinde çalışmıştır.

OZAN GÜVEN KİMDİR?

1975 yılında Almanya'da doğan Ozan Güven, Mimar Sinan Üniversitesi Modern Dans Bölümü'nden mezun oldu.

İzmir Belediye Konservatuarı'nda oyunculuk dersleri aldı ve ardından Şahika Tekand Tiyatrosu’nda çalıştı.

İkinci Bahar, Koçum Benim, Çiçeği Büyütmek, Aslı ile Kerem, Bir İstanbul Masalı, Canım Ailem ve Muhteşem Yüzyıl gibi televizyon dizilerinde rol almıştır.

GORA, AROG, Yahşi Batı ve Pek Yakında sinema filmlerinde yakın arkadaşı Cem Yılmaz ile birlikte rol almıştır.

2005 yılında, İkinci Bahar dizisi sırasında tanıştığı yönetmen Türkan Derya ile evlendi. Ali Aziz isminde 1 çocukları var. 2010 yılında Türkan Derya ile boşandılar.

BAKMADAN GEÇME!