Danilo Zanna kimdir, kaç yaşında ve nereli? Danilo Zanna'nın biyografisi ve hayatı

Güncelleme Tarihi:

Danilo Zanna kimdir, kaç yaşında ve nereli Danilo Zannanın biyografisi ve hayatı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2020 23:04

MasterChef jürisi ünlü İtalyan şef Danilo Zanna, Survivor 2020'ye canlı yayınla bağlanarak sevenlerine sürpriz yaptı. Danilo şefin daha önce MasterChef'te de şansını deneyen ve Survivor gönüllüler takımında yarışan ve Yasin Obuz'la kurduğu diyalog ise gecede renkli anları ekranlara taşıdı. Survivor yarışmasına konuk olan Danilo Zanna'nın hayatı izleyenler tarafından merak konusu oldu. Peki, Danilo Zanna kimdir? Danilo Zanna kaç yaşında ve nereli? İşte, Danilo Zanna'nın hayatı...

Haberin Devamı

Uzun zamandır Türkiye'de yaşayan ünlü şef Danilo Zanna, televizyonseverlerin yakından tanıdığı bir isim. Son dönemlerde MasterChef yarışmasının jüri üyesi olarak ekranlara çıkan ve davranışlarıyla büyük beğeni toplayan Danilo Zanna, sempatik, içten tavırlarıyla merak edilen isimler arasında yer alıyor. Peki, Danilo Zanna kimdir? Danilo Zanna kaç yaşında ve nereli?

İtalya'da dünyaya gelen Danilo Zanna, aşçılığı ailesinden devralarak mesleğe başlamış ve bir süredir de ülkemizde yaşayan bir isim. 2012'den bu yana Tuğçe Demirbilek ile evli olan Danilo Zanna, eşi ile birlikte Türkiye'de yaşamaya karar verdikten sonra İtalyan ve Türk mutfağından oluşan bir restoran açmıştı. Danilo Zanna, 'İtalyan İşi', 'Elin Oğlu' gibi programların yanı sıra Gupse Özay’ın 'Görümce' isimli sinema filminde de rol aldı. İşte, Danilo Zanna hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

Danilo Zanna, 1982 yılında İtalya’da dünyaya geldi. Aileden gelen aşçılık yeteneğiyle belli bir süre sadece İtalyan mutfağı ile ilgilenen Zanna, amcasının hastalanması ile birlikte bir süre Londra'da kaldı ve farklı mutfaklarla çalışmaya başladı.

Bir hafta sonu için İstanbul'a tatile geldiği sırada eşi Tuğçe Demirbilek ile tanıştı ve dünya evine girdi. Türkiye'de yaşamaya karar verdikten sonra İtalyan ve Türk mutfağından oluşan bir restoran açtı.

TV ekranlarına çıkmaya başlaması ile tanımaya başlayan Danilo Zanna, "İtalyan İşi", "Elin Oğlu" gibi programların yanı sıra Gupse Özay’ın "Görümce" isimli sinema filminde rol aldı.

Son olarak MasterChef yarışmasında jüri üyesi olması ile popülerliği artan İtalyan Şef, "Danilo Zanna ile İtalyan İşi Komedi" adlı tek kişilik gösteriye de imza attı.

Danilo Zanna, bir çocuk babası. Danilo Zanna, verdiği bir röportajda eşi ile tanışma hikayesini şöyle anlatmıştı:

"Bir gün benim bir Türk arkadaşım beni Türkiye’ye davet etti. Buraya geldiğimde biriyle tanıştım ve aşık oldum. Bugün kendisi eşim. Evlendikten sonra burada yaşamaya karar verdik. Aslında ben Şangay’a gitmek istiyordum ama bunları düşünürken eşim bana hamile olduğunu söyledi ve Çin’in yemeklerine ve yaşam tarzına uyum sağlayamayacağını söyledi. İstanbul’da yaşamaya devam ettik"

Haberin Devamı

Danilo Zanna'nın bu evlilikten Zeno Tibet adında bir de oğlu var. Ünlü şef, sosyal medya hesabında sık sık oğlu ile birlikte olduğu paylaşımlar yapıyor.

Danilo Zanna, İtalyan yemekleri workshopları verip, gastronomi öğrencilerine danışmalık yapmaya devam ediyor.

 

BAKMADAN GEÇME!