Çocuklar için anlamlı gün

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar için anlamlı gün
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2018 17:14

“Çocukların bugünleri, hepimizin yarınları” diyerek yola çıkan SosyalBen Vakfı, Sakıp Sabancı Müzesi’nde keyifli bir etkinlik gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

SosyalBen Vakfı’nın, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde bir sene boyunca gerçekleştirdiği saha çalışmalarına katılarak sosyal benliklerini keşfetmeleri ve geleceğe daha özgüvenli bakmaları yönünde desteklenen 7-13 yaş arası çocuklar, bu sene İstanbul’da, sanatsal etkinlikler, kültürel geziler ve eğlenceli atölyelerle dolu bir hafta yaşadılar.

Melisa Tapan ve SosyalBen Vakfı’nın Sakıp Sabancı Müzesi’nde birlikte kurguladıkları etkinlikte SosyalBen çocukları, hem öğrendikleri hem de eğlendikleri keyifli bir gün geçirdiler. Hakan Sabancı’nın eğlenceli ve öğretici atölye çalışmalarına katılımıyla, iki kuzen SosyalBen çocuklarıyla keyifli vakit geçirdiler.

Melisa Tapan’ın Tasarladığı Ajandalar Çocuklarla Buluştu

Keyif dolu günün yanı sıra SosyalBen Vakfı’nın çalışmalarını desteklemek adına Melisa Tapan’ın tasarladığı ajandalar çocuklarla buluştu.

Haberin Devamı

Melisa Tapan’ın SosyalBen Vakfı için tasarladığı ajandalardan sağlanacak gelir, SosyalBen çocuklarının sosyal gelişim ve sosyal kimliklerini desteklemek, ufuklarını genişletmek, özgüvenlerini güçlendirerek daha mutlu bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla kullanılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!