Bülent Ersoy'a şemsiyeli koruma

Güncelleme Tarihi:

Bülent Ersoya şemsiyeli koruma
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2022 07:42

Anıtkabir ziyaretinde üniformalı bir subayın Bülent Ersoy’a şemsiye tutması olay yaratmıştı. Ankara’da katıldığı açılışta da bir kişi Ersoy’a şemsiye tutmakla görevlendirildi.

Haberin Devamı

BU KEZ GÜNEŞTEN KORUDU

 Bülent Ersoy, hafta sonu Ankara’da Gözde Çetin ve Pınar Uslu’nun sahibi olduğu ‘Jalis Beauty Bar’ adlı güzellik merkezinin açılış davetine katıldı. Sanatçı, kendisi için hazırlatılan istiridye kabuğu şeklindeki koltukta oturarak basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sanatçıyı güneşten korumak için bir kişi, başında şemsiyeyle bekledi. Bu görüntü, Ersoy’un Anıtkabir ziyaretini akıllara getirdi. Yağmurlu havada üniformalı bir subay ünlü şarkıcıya şemsiye tutmuş, o görüntüler çok tartışılmıştı.

Bülent Ersoya şemsiyeli koruma

Bülent Ersoy’un yeni yaşı, ‘Diva’ harfleriyle hazırlanmış pastayla kutlandı.

Haberin Devamı

OKUDUĞUM KİTABI BİR DAHA OKUMAM

Bülent Ersoy, eski sevgilisi Berk Yılmaz’la yeniden görüşmeye başladığı iddiasına da yanıt verdi: “Ben okuduğum kitabı bir daha okumam. O kitabı bir kere okurum, bir daha da rafa kalkar, geçmiş olsun. Ama annesinin benim için İzmir’den Çeşme’ye geldiği doğru. Otel odamda kendisiyle görüştüm. Gazinoya gelip programı izlemesinin doğru olmadığını, yakışıksız olacağını söyledim. ‘Hemen İzmir’e dön Şehnazcığım’ dedim.”

Bülent Ersoya şemsiyeli koruma

Sanatçı için istiridye kabuğu şeklinde özel bir koltuk yaptırıldı.

Çantası 1 milyon TL

Bülent Ersoy açılışa Katar’dan getirttiği çantayla katıldı. Sınırlı sayıda üretilen Fendi marka çantanın fiyatı 55 bin dolar (950 bin TL).

Bülent Ersoya şemsiyeli koruma

Bülent Ersoy taşlı başlığı yıllar önce taktı.

Önce ben taktım

Bülent Ersoy, günümüzdeki ‘protez tırnak’ akımını kendisinin başlattığını söyleyen muhabirlere şöyle karşılık verdi: “Kostümlerimin çoğunu dünya çapındaki ünlüler giymeden ben giymiştim. Jennifer Lopez’in taktığı taşlı başlığı bile yıllar önce ilk ben kullandım. Yenilikçiyim. Şimdi biraz daha uzatmayı düşünüyorum tırnaklarımı. Önce eleştiriyor, sonra takip ediyorlar. Bana hep ‘Genç koca buluyorsun’ derlerdi, şimdi herkes gençlerle. Acaba kötü mü örnek oldum, bunların hepsinin huyu bozuldu!”

Haberin Devamı

Bülent Ersoya şemsiyeli koruma

Jennifer Lopez’in 2019’da MET Gala’da taktığı bu başlığın bir benzerini Bülent Ersoy uzun yıllar önce kullanmıştı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!