Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşında, ne kanseri? Billur Kalkavan ve sevgilisi Buğra Bahadırlı hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşında, ne kanseri Billur Kalkavan ve sevgilisi Buğra Bahadırlı hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2022 16:45

Billur Kalkavan ve sevgilisi Buğra Bahadırlı merak edilen isimler arasında bulunuyor. Geçtiğimiz mayıs ayında Hamdi Alkan’ın paylaşımı ile ünlü isim Billur Kalkavan’ın kanser tedavisi gördüğü ortaya çıkmıştı. Akciğer kanseri ile mücadele eden Billur Kalkavan sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Peki, Billur Kalkavan ve sevgilisi Buğra Bahadırlı kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Billur Kalkavan’ın kaç yaşında olduğu ve hastalığı araştırılıyor. Ünlü isim Billur Kalkavan son açıklamasında, ‘Soran, ilgilenen, dua eden, iyi niyetlerini dileklerini gönderen herkese sonsuz teşekkürler. Sayenizde bu hastalığı en hızlı yenen insan olma yolunda ilerliyorum.’ dedi. 1962 doğumlu ünlü isim bir süredir Buğra Bahadırlı ile beraber.

BİLLUR KALKAVAN KİMDİR?

Billur Kalkavan, 2 Kasım 1962 tarihinde doğdu Liseyi Amerika'da tamamladıktan sonra UCLA Üniversitesi'nden psikoloji dersleri aldı. Sinemadaki ilk rolünde, 1969 tarihli "Ayrı Dünyalar adlı" filmde, Erol Taş'ın canlandırdığı kötü adam tarafından fidye için kaçırılan bir çocuğa hayat verdi.

1980'li yıllardan itibaren tiyatroya ağırlık verdi. 2011 senesinde ise reklam projesinde yer aldı. 2011 yılında HTV kanalında bir program yaptı.

Haberin Devamı

2012'de ise TV8’de Kenya'da yapılan Trophy Türk adlı yarışma programında yarışmacı olarak yer aldı.

Billur Kalkavan, uzun süredir kendisinden 21 yaş küçük olan Buğra Bahadırlı ile birlikte.

BUĞRA BAHADIRLI KİMDİR?

Buğra Bahadırlı, 8 Şubat 1984 tarihinde dünyaya geldi. Buğra Bahadırlı aslen Ankaralıdır. Ankara Anadolu Lisesi'nde okuduktan sonra lisansını Atılım Üniversitesi endüstri mühendisliği bölümünde tamamladı. Buğra Bahadırlı, 2009 yılından bu yana Billur Kalkavan ile birliktedir. Tam ismi Berk Buğra Bahadırlı TRT 1 televizyon kanalında yayınlanan Sakarya Fırat adlı dizide jandarma Er Hamza Gemalmaz rolü ile dikkatleri üzerine çekti.

BAKMADAN GEÇME!