Baba ile kızı 45 yıl sonra kavuştu!

Güncelleme Tarihi:

Baba ile kızı 45 yıl sonra kavuştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2015 14:51

Öz babanıza 45 yıl sonra sarılabildiğinizi düşünün... Ya da öldü sandığınız bebeğinize tam 45 yıl sonra kavuştuğunuzu... Dünyada yaşanan o kadar çok mucize var ki, duyunca kendinizi bir filmin içerisinde hissediyorsunuz. Charles ve Stella'nın öyküsü de onlardan biri...

Haberin Devamı

1960'ların ortası... Charles ve Stella Rockford'un evlilikleri problemli gidiyordu. Stella aynı zamanda hamileydi. 1967'de çift ayrılmaya karar verdi. Ayrılma kararından sonra Stella bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Ama Charles kızını hiçbir zaman göremedi.

Charles bebeğe ne olduğunu sorduğunda Stella'nın cevabı 'bebek doğumda öldü' oldu. Ama hepsi korkunç bir yalandı. Bebek ölmemişti. Stella, Charles'a söylemeden kızını evlatlık vermeye karar vermişti.

Bu kirli sır, Stella 2003 yılında ölene kadar açığa kavuşmadı. Stella'nın ölümü üzerinden dokuz yıl geçmiş ve Charles kendi hayatına devam ediyordu. Aralık 2012'de onu şok edecek bir telefona kadar...

Baba ile kızı 45 yıl sonra kavuştu

Haberin Devamı

Arayan Facebook'ta birkaç araştırma yapmıştı ve 45 yıllık sarsıcı bir gerçeği söylemek üzereydi.

İnsanın bir sırrın 45 yıl boyunca ortaya çıkmamasına inanası gelmiyorken bir babanın, doğumda öldüğünü sandığı kızını bir anda karşısında görmesinin nasıl bir duygu olduğunu hayal edebiliyor musunuz?

İşte babayla kızının 45 yıl sonraki kavuşma anı

 Kaynak: LittleThings

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!