Ata Çağlayan kimdir ve kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Ata Çağlayan kimdir ve kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2020 14:02

Ata Çağlayan, magazin dünyasını takip eden kişiler tarafından araştırılan isimler arasında yer alıyor. Ata Çağlayan, tahsilini gerçekleştirdiği mühendislik alanı yerine organizatörlük alanında hizmet vermektedir. Peki, Ata Çağlayan kimdir ve kaç yaşında? İşte, Ata Çağlayan hakkında merak edilen bazı bilgiler

Haberin Devamı

Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunu olan İbrahim Ata Çağlayan, 1978 yılında İstanbul doğmuştur. Yüksek lisansını Kültür Üniversitesi'nde yapıp Bilgisayar Yüksek mühendisliği unvanını almıştır. Hollanda Amsterdam'dan merkezli World Business Assembly (Dünya İş Konseyi) Uluslararası Organizasyon Direktörlüğünü üstlenmiştir.

Ulusal çapta; medya, moda, iş dünyası kapsamında organizasyonlar yaparak ödül geceleri ve daha bir çok etkinlikler düzenlemiştir.

Bu etkinler arasında en dikkat çekenleri Best of Years Awards (Yılın Enleri Ödülleri),
International The Beauty Awards (Uluslararası Güzellik Ödülleri),
International City Awards (Uluslararasi Şehir Ödülleri) gerçekleştirmiştir.
Ayrıca; Show Max, Beyaz Tv ve Tv8 international Tv kanallarında; ekonomi ve iş dünyası Programlarının Tv Yapımcılığını ve Sunuculuğunu üstlenmiştir.

Haberin Devamı

İş, sanat, cemiyet ve medya sektörünün buluşma alanı oluşturarak, Uluslararası etkinlikler, organizasyonlar, kurumsal etkinlikler (eğitim seminerleri vs.) Dünya standartlarında düzenlemektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!