Aslı Bekiroğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Aslı Bekiroğlu dizileri ve filmleri

Güncelleme Tarihi:

Aslı Bekiroğlu kimdir, nereli, kaç yaşında Aslı Bekiroğlu dizileri ve filmleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2022 12:27

Aslı Bekiroğlu, gündemdeki haberlerin ardından araştırılan isim olmaya başladı. Bir dönem sevgilisi Can Koçkan ile fotoğrafları sızdırılan Aslı Bekiroğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada yasal süreci başlatacağını ifade etmişti. Peki, Aslı Bekiroğlu kimdir? İşte Aslı Bekiroğlu ve sevgilisi Can Koçkan hakkında bilgiler...

Haberin Devamı

Gençlik dizileriyle tanınan Aslı Bekiroğlu, 16 Kasım 1995 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetisyenlik Bölümünden mezun olduktan sonra video paylaşım sitesi Vine üzerinden çektiği videolarla tanındı.

İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayınlanan Adı Mutluluk dizisi ile yaşayan Aslı Bekiroğlu, Yol Arkadaşım, İkimizin Yerine, Gülümse Yeter, Jet Sosyete, Her Yerde Sen gibi dizilerde yer aldı. Eğlenceli paylaşımlarda bulunan Aslı Bekiroğlu, Zeynep Bastık’la yaptığı “İmkansızım” düetiyle de dikkatleri üzerine çekmişti.

Can Koçkan kimdir?

Can Koçkan, 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 2014 yılında Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Bölümü'nü kazandı. Üniversiteden mezun olduktan sonra DJ'lik yapmaya başladı.

BAKMADAN GEÇME!