Aslı Bekiroğlu kaç yaşında ve nereli? Aslı Bekiroğlu kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Aslı Bekiroğlu kaç yaşında ve nereli Aslı Bekiroğlu kimdir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2020 19:21

Son olarak 'Benim Tatlı Yalanım' adlı dizide rol alan Aslı Bekiroğlu, 'Jet Sosyete', 'Dudullu Postası', 'Gülümse Yeter', 'Adı Mutluluk' ve 'Beni Böyle Sev' adlı dizilerde boy gösterdi. Aslı Bekiroğlu ayrıca; 'İkimizin Yerine' ve 'Yol Arkadaşım' filmlerinde de rol aldı. Peki, Aslı Bekiroğlu kimdir? Aslı Bekiroğlu kaç yaşında ve nereli?

Haberin Devamı

Bir süredir Can Koçkan ile aşk yaşayan oyuncu Aslı Bekiroğlu, magazin basınını takip edenlerin yakınan bildiği bir isim. Bir dönem oldukça popüler olan 'Vine' adlı uygulama sayesinde tanınan olan Aslı Bekiroğlu, şimdilerde ise rol aldığı dizlerle adından söz ettiriyor. İşte, Aslı Bekiroğlu hakkında tüm merak edilenler...

1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Aslı Bekiroğlu, lise eğitimini İtalyan Lisesi'nde tamamlamasının ardından Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünü kazandı ve mezun oldu. Bir zamanlar popüler olan "Vine" isimli sosyal medya platformunda çektiği kısa videolar ile ünlenen Aslı Bekiroğlu, daha sonra rol aldığı dizi projeleriyle adından söz ettirmeye başladı.

Küçük yaşlardan beri oyunculuğu ilgi duyan ve Vine'da çektiği videolarla kısa sürede ünlenen Aslı Bekiroğlu, ilk oyunculuk deneyimini TRT ekranlarından yayınlanan "Beni Böyle Sev" dizisinde yaşadı. Bu dizinin ardından 2015 yılında "Adı Mutluluk ve 2016'da "Gülümse Yeter" dizilerine boy gösterdi.

Haberin Devamı

Güzel oyuncu , Tv8 ekranlarından yayınlanan senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı komedi dizisi Jet Sosyete'de, "Melike" karakterine hayat verdi.

BAKMADAN GEÇME!