Amy Schumer'in trajik hayatı: 'Annem, en yakın arkadaşımın babası için bizi terk etti'

Güncelleme Tarihi:

Amy Schumerin trajik hayatı: Annem, en yakın arkadaşımın babası için bizi terk etti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2016 12:57

35 yaşındaki komedyen ve oyuncu Amy Schumer, 'The Girl With the Lower Back Tattoo' adını verdiği kitabını yayınladı. Schumer'in hayatındaki trajik gerçekler hayranlarını derinden sarstı.

Haberin Devamı

Ünlü stand up sanatçısı ve oyuncu Amy Schumer'in hayatındaki trajik gerçekler, Schumer'in yeni kitabı 'The Girl With the Lower Back Tattoo' adlı biyografisinde ortaya çıktı. People dergisi, kitaptaki en dikkat çeken kesitleri yayınladı:

 

Amy Schumerin trajik hayatı: Annem, en yakın arkadaşımın babası için bizi terk etti

 

AMY'NİN ANNESİ, BABASINI EN YAKIN ARKADAŞININ BABASI İÇİN TERK ETMİŞ

Amy daha 13 yaşında bir genç kızken, annesi Sandra'yı bir gün evde koltukta ağlarken bulmuş. Annesi, 'Babanı terk ediyorum. Çünkü başka birine aşık oldum' diyerek Amy'nin hayatını ters yüz etmiş. Annesinin aşık olduğu adam, Amy'nin en yakın arkadaşının evli babası Lou'ymuş. 

Haberin Devamı

BEKARETİNİ 17'SİNDE KAYBETTİ 

Amy, bekaretini 17 yaşında yarı uykudayken kaybetmiş. O zamanlar hoşlandığı erkek arkadaşı Amy'nin yarı uykulu halinden faydalanmış ve ertesi gün özür dilemiş. 'Benim için benden hoşlanması o kadar önemliydi ki, bunu hiç önemsemedim' diyor, ünlü komedyen.

 

Amy Schumerin trajik hayatı: Annem, en yakın arkadaşımın babası için bizi terk etti

 

SEVGİLİSİNİ İNTERNETTE BULDU

Bir gün iş arkadaşım bana daha çok sinema sektöründe çalışan kişilerin kullandığı bir flört aplikasyonu önerdi. Ben ile bu şekilde tanıştık. O bir aktör ya da fotoğraf sanatçısı değildi ama birbirimize çok uygun olduğumuzu düşündük. 'İlk tanışmamızda yağmur yağıyordu, kimse kendine özenmemişti ve bir anda her şey bana çok doğru geldi' yazıyor, Schumer.

ŞİDDET GÖRDÜ

Schumer, 20'lerindeyken şiddet gördüğü bir ilişkisi olduğunu itiraf ediyor. O zamanki erkek arkadaşının onu görüntüsünden ötürü sürekli eleştirdiğini ve şiddet uyguladığını yazan Schumer, bir gün kavga esnasında erkek arkadaşının ona bıçak çektiğini ve kaçmasaydı öldürülmüş olabileceğini de yazıyor. 'Benim de başıma geldi, hepimizin başına gelebilir. Yalnız olmadığınızı bilin ve sesinizi çıkarın' yazıyor bu konuda, ünlü oyuncu. 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!