Ajda Pekkan: Fikret Şeneş olmasaydı ben olmazdım

Güncelleme Tarihi:

Ajda Pekkan: Fikret Şeneş olmasaydı  ben olmazdım
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2022 15:36

Ajda Pekkan, 2 yıl aranın ardından Harbiye Açıkhava sahnesinde dinleyicileriyle buluştu. 3 saat sahnede kalan Süperstar “Fikret Şeneş olmasaydı ben olmazdım, bu şarkılar ile biz olmazdık” dedi.

Haberin Devamı

Ajda Pekkan önceki akşam Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen “N Kolay Harbiye Açık Hava” konserleri kapsamında hayranlarının karşısına çıktı. Sanatçı, 2 yıl sonra sahne aldığı Harbiye’nin her zaman heyecan verici ve farklı olduğunu söyledi.

Pekkan, konserin açılışını Dalida’nın klasiklerinden “Mourir sur scène” isimli Fransızca şarkısıyla yaptı. Pekkan, “Fikret Şeneş olmasaydı ben olmazdım, bu şarkılar ile biz olmazdık. Sayın Şeneş için lütfen büyük bir alkış istiyorum” dedi.

Ajda Pekkan: Fikret Şeneş olmasaydı  ben olmazdım

Ajda Pekkan’ın “Fransız şarkıları en iyi bilen Erkan Özerman’ın karşısında şarkı okumak beni heyecanlandırıyor” dediği Özerman, konseri Almila Nur Özerman’la birlikte izledi.

Gülşah Saraçoğlu tasarımı beyaz bir kostüm giyen Süperstar, 3 saat sahnede kaldı. Pekkan, sahnenin büyüsünün farklı olduğunu söyledi: “Şarkılarımızı her yerden dinlersiniz, radyodan, CD’den... Ama sahnenin bir büyüsü, bir illüzyon şov olduğunu düşünüyorum. Bu tarz kostümleri giyme sebebim sizlere olan saygımdandır.”

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!