Afra Saraçoğlu kimdir, kaç yaşında? Afra Saraçoğlu ve sevgilisi Mert Yazıcıoğlu hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Afra Saraçoğlu kimdir, kaç yaşında Afra Saraçoğlu ve sevgilisi Mert Yazıcıoğlu hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2022 10:11

Afra Saraçoğlu ile ilgili bilgiler araştırılıyor. Birçok dizi ve filmde rol alan sevilen isim Afra Saraçoğlu kendisi gibi oyuncu olan Mert Yazıcıoğlu ile beraber. Peki, Afra Saraçoğlu kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Afra Saraçoğlu’nun kaç yaşında olduğu ve hangi dizilerde oynadığı merak ediliyor. 1997 doğumlu olan Saraçoğlu’nun daha önce rol aldığı diziler arasında Fazilet Hanım ve Kızları, Öğretmen, Kardeş Çocukları dizisi de yer alıyor.

AFRA SARAÇOĞLU KİMDİR?

‘Kötü Çocuk’ adlı Sinema filmi ve ‘Fazilet Hanım ve Kızları’ dizisiyle tanınan Afra Saraçoğlu, 1997 yılında dünyaya geldi. Henüz 13 yaşındayken çalışmaya başlayan Afra Saraçoğlu, Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay’ın başrollerini paylaştığı İkinci Şans filminde Yeşilçay’ın kızını oynayarak oyunculuğa adım attı. Kötü Çocuk filminde rol aldı. 20 yaşındaki oyuncunun ilk ekran deneyimi ise Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Ece Çamkıran rolü oldu. Kardeş Çocukları dizisinin kadrosunda yer alan Afra Saraçoğlu bir süredir meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile birlikte. Öğretmen dizisi kadrosunda yer aldı.

Haberin Devamı

MERT YAZICIOĞLU KİMDİR?

1993 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Mert Yazıcıoğlu aslen Denizlilidir. Lise eğitiminin ardından İstanbul Aydın Üniversitesi İşletme Bölümü'nde kayıt yaptıran Yazıcıoğlu, Karagül adlı dizide canlandırdığı 'Baran' karakteri ile geniş kitleler tarafından tanınmıştır.

Şans eseri oyunculuk yapmaya başlayan Mert Yazıcıoğlu bir süre oyunculuk eğitimi aldıktan sonra "Dedemin İnsanları" adlı filmle, oyunculuğa ilk adımını attı. 2013 yılında FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Karagül dizisinde Ece Uslu, Özcan Deniz, Mesut Akusta ve Yavuz Bingöl gibi usta isimlerle birlikte rol aldı. Bu proje ona şöhretin kapılarını araladı.

3 Kasım 2016 tarihinden itibaren FOX'ta yayınlanmaya başlayan, Burak Sağyaşar imzalı, "Umuda Kelepçe Vurulmaz" dizisinde de rol alan Mert Yazıcıoğlu, Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde genç yeniçeri Korkut rolü ile seyirci karşısına çıkmıştı.

Bir Litre Gözyaşı dizisinde rol aldı. Bu dizide "Mahir Yetkin" karakterine hayat verdi.

BAKMADAN GEÇME!