Adele Taylor Swift'in rekorunu yerle bir etti

Güncelleme Tarihi:

Adele Taylor Swiftin rekorunu yerle bir etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2015 10:34

Üç yıl aradan sonra yeni single'ı 'Hello' ile selam eden Adele, şarkının yayınlandığı hafta 1.1 milyon indirme ile yeni bir rekor kırdı. Adele'in bu rekoru, aynı alanda at koşturan Taylor Swift'i tahtından indirdi.

Haberin Devamı

Gerçek yetenek ambalajlanmış olanla asla yarışamıyor.

İngiliz müzisyen Adele yeni bir rekorla daha karşımızda. Dünyaca ünlü müzik dergisi Billboard'un haberine göre 27 yaşındaki müzisyenin son single'ı 'Hello' 29 Ekim haftasının sonunda Taylor Swift'in 2.1 milyon izlenmelik rekorunu kırarak yeni bir rekor elde etti.

TAYLOR SWIFT'İ SİLKELEDİ ATTI

Adele Taylor Swiftin rekorunu yerle bir etti

'Bad Blood' videosu ile İlk günde 20 milyonu aşkın izlenme oranı ile bu alanda şu ana kadar 1 numarada bulunan Taylor Swift için bugün haberler kötü! Zira Adele, 90'ların MTV dönemini çağrıştıran, ünlü yönetmen Xavier Dolan imzalı klibi 'Hello' ile Swift'i sağlam silkeledi.

Haberin Devamı

HERKES EVE DÖNÜŞÜ MÜ BEKLİYORDU?

 

 

 

Yıllardır ortalarda olmayan ve 'eve dönüş' hikâyesi ile gerçek bir internet fenomeni haline gelen klibin başarısı hız kesmiyor. 20 Kasım'da yayınlanacak olan yeni Adele albümü '25' öncesinde tek bir kliple 233 milyonu aşkın bir izlenme oranı elde eden Adele, digital satışta da yarışa önde girdi.

REKOR ELTON JOHN'UN LADY DIANA ŞARKISINDA

Adele Taylor Swiftin rekorunu yerle bir etti

1 haftada 1.1 milyonluk bir indirme başarısı yakalayan Adele, bu alanda Elton John'un rekoruna yaklaştı. Elton John, 1997 yılında Prenses Diana'nın ani ölümü arkasından yeniden yorumladığı 'Candle in the Wind' ile ilk haftada 3.4 milyonluk bir satış başarısı yakalamıştı. Diana'nın cenazesinde çalınan şarkı, ilk haftasında 1.2 milyonluk bir dinlenme oranı yakalamıştı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!