2017'de burçları neler bekliyor?

Güncelleme Tarihi:

2017de burçları neler bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2016 15:10

'2017 yılında burcunuzu neler bekliyor?' diye merak ediyorsanız işte cevapları...

Haberin Devamı

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

Bu yıl ilişkiler, evlilik, aşk ve ortaklık konusunda oldukça şanslısınız. Sosyal hayatınız canlanacak. Uzun yolculuklar yapmak, akademik çalışmalarda yer almak isteyebilirsiniz, yüksek öğrenim hayatı, medyatik işler , haber ve bilgi paylaşımı ilgi alanınızda olacak. Hukuki konuları, devletle ilgili veya resmi kurumlarla ilgili işleri gündeme getirecek durumlar ortaya çıkabilir. Basın yayın tanıtım reklam ve promosyonlarla ilgili temalarda görev ve sorumluluk üstlenebilirsiniz. Dış ticaret alanında veya yabancılarla bağlarınız güçlenebilir. Hayat felsefenizi ve vizyonunuzu yeniden şekillendirebilir, geleceğinize dair somut ve kalıcı planlar yaparak bunları hayata geçirmekte başarılı olabilirsiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

Bu yıl  iş ve çalışma ortamınızı günlük hayat düzeninizi ve sağlığınızı içeren konularda şans ve fırsatlar sizden yana. Yeni bir işe geçmek, iş kurmak, emeğinizin karşılığını almak, yeteneklerinizi daha olumlu ve verimli bir biçimde değerlendirmek için şansınız var. Sağlığınızı korumak ve kendinize bakmak isteyeceksiniz. Maddi konularda kendinizi toparlamak, borçları ödemek, kredilerle başa çıkmak ve aile, eş veya ortakla bütçenizi ele alarak kendinizi sağlama almaya çalışacaksınız. Ekim ayından sonra 1 yıl boyunca ilişki evlilik ve iş ortaklığı alanında şans sizin yanınızda olacak.

Haberin Devamı

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Bu yıl evlilik hayatınızı partnerle veya ortakla ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmek isteyeceksiniz. Ciddi bir ilişki kurmak hatta evliliğe adım atmak isteyebilirsiniz. Evli İkizler eşleri ile yüklendikleri sorumlulukları ve birbirlerine karşı sınırlarını özgürlük alanlarını yeniden belirlemek isteyecekler. Kariyer alanında yükselişe geçeceğiniz ve bir konuda daha uzmanlaşacağınız bir dönemdesiniz. Aşk, eğlence, hobiler, çocuklar alanında yer alan şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter Ekim ayına kadar size şans getirecek. Aşık olabilir, yeni bir ilişkiye başlayabilir, hayattan keyif almak için kendinize zaman ayırabilirsiniz. Ekim’den sonra sağlığınızı daha fazla önemseyeceksiniz. İş arayanlar için harika fırsatlar çıkacaktır. İş konusunda yeteneklerinizi daha fazla değerlendirme imkanı elde edeceksiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

Bu yıl iş ve çalışma koşullarınızı günlük hayatınızın temposunu ve sağlığınızı ön plana alacağınız bir dönemdesiniz. İşte ve günlük hayatta sorumluluklarınızın daha fazla arttığını görebilirsiniz. Yorgunluklarınız olacaktır ancak bu emeklerin karşılığını alabilecek bir yıldasınız. Şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter; aile, özel hayat, ev ve ebeveynlerle ilişkiler alanınızda yer alıyor. Ev hayatından daha fazla keyif almak, ailenizle ilgilenmek, ev almak-satmak ve ebeveynlerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Ekim ayından itibaren ilişkiler, hobiler, çocuklar ve yatırımlar alanınıza geçecek, Jüpiter sayesinde aşk hayatınız canlanacaktır. Çocuk sahibi olmak, çocuklarınıza vakit ayırmak, hobi edinmek, var olan hobilerinizle sosyalleşmek veya kazanç elde etme fırsatı elde edeceksiniz. Çok daha sosyal ve topluluklarda ön planda olacağınız günlerde olacaksınız.

Haberin Devamı

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

Bu yıl hayattan keyif almak için neler yapabileceğinizi düşüneceksiniz. Kendinize yeni ilgi alanları edinebilir veya hobilerinize daha ciddiyetle eğilebilir ve kazanç elde etme şansı yakalayabilirsiniz. Aşk hayatınızı derlemek, toparlamak ve ilişkiden ne beklediğinizi derinlemesine düşünme fırsatınız olacak. Şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter iletişim, eğitim ve yakın çevre ilişkileri evinizde olacak ve size zihinsel projelerden, ticari girişimlerden, yazma, konuşma ve anlatma bakımından şans getirecek, kendinizi çok daha iyi ifade etmeniz mümkün olacak. Ekim ayından sonra ev ve aile alanınıza gelecek Jüpiter sayesinde ev yaşamınız canlanacak. Evlenebilir, ev kurabilir, ev alıp satabilirsiniz. Ailenizle ve ebeveynlerinizle iletişiminizi ilişkilerinizi düzeltmek, onların desteğini almak ve sorunlarına çözüm bulmak için harika bir dönem.

Haberin Devamı

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

Bu yıl ev, aile, özel yaşam alanınızda daha fazla sorumluluk üstlenmek durumunda kalabilirsiniz ve özel hayatınızı derlemek toparlamak imkanı bulacaksınız. Ev almak, satmak, taşınmak, ailenin sorunlarıyla ilgilenmek, evden çalışmak veya ebeveynlerinizden birinin veya bir aile üyesinin sağlık konusundaki gereksinimlerine yardım edebilirsiniz. Şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter, bu yıl kazançlar ve birikimler evinizde daha fazla para kazanma, para biriktirme ve yatırım yapma imkanı olacaktır. Ekim’den sonra Jüpiter iletişim, ulaşım, kısa yolculuklar ve eğitimler alanınızda yer alacak. Bol bol yolculuk edebilir zihinsel faaliyetler yeni projeler veya ticari girişimlerde bulunabilirsiniz. Yeni bir araba,  telefon bilgisayar veya eğitime yönelik harcamalar yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

Bu yıl Teraziler çok şanslı. Evlilik, ilişkiler, ortaklıklar ve sosyal hayat alanında fırsat yakalayıp, hayatlarında uyum ve denge yaratacak adımlar atıp yeni kararlar alacaklar. Evlilik , iş kurmak, kariyer hedefleri ve kişisel gelişim konularında ilerleme kaydetmeleri mümkün. Fiziksel görünümleri ve sağlıkları açısından olumlu değişimler olabilir. Kilo almak olası bu nedenle yediklerine içtiklerine dikkat etmeliler. Ekim ayından itibaren para ve kazançlar alanında size destek olmaya başlayacak olan Jüpiter sayesinde gelirlerinizi artırmak ve yatırım yapmak fırsatı elde edeceksiniz. Eğitimler zihinsel çalışmalar kurslar sınavlar kısa yolculuklar kardeşler ve yakın çevre ilişkilerinizde etkisini sürdüren Satürn sayesinde yeteneklerinizi geliştirmek yakınınızdaki kişilerle ilişkilerinizi yeni bir bakış açısıyla değerlendirmek ve ticari girişimlerde bulunmak için adım atabilirsiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER

Akrepler bu yıl da para kaynakları, mali planları ve kazanç yollarını, birikimleri ve yatırımları sembolize eden alanda Satürn’ü misafir etmeye devam edecekler. Yeni kazanç yolları bulmak, işle ilgili veya ticari konularda gelirleri artırıcı girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz.  Paranıza sahip çıkmak dengeli harcamak ve biriktirmek için çaba göstermeniz gerektiğini hissedeceksiniz. Bu yıl şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter 11 Ekim’ e kadar Terazi burcunda yer alacak ve sizin bilinçaltınızı elde olmayan durumları kolektif amaçları spiritüel çalışmaları özgürlüğünüzü kısıtlayan konuları temsil eden alanda olacak. Zihninizi rahatlatmak, bilinçaltınızı temizlemek sizi kısıtlayan korku veya davranış kalıplarından kurtulmak için şansınız var. Gizli saklı konular sırlar ve kendinizi bir miktar saklama gereği ortaya çıkabilir. Dedikodu veya arkadan konuşmak iş ve özel hayattaki ilişkilere zarar verebilir. Çalışma düzeninizi ve günlük hayatınızı size çok daha iyi gelen bir düzene sokmak için şansınız var. 11 Ekim’den sonra Jüpiter Akrep burcuna geçecek ve yıl sonuna kadar burcunuzda kalarak sizi 1 yıl boyunca ilişkiler sosyal yaşam ve kariyer alanında başarılı kılacak.

YAY VE YÜKSELEN YAY

Bu yıl arkadaşlıklar grup çalışmaları sosyal etkinlikler gelecek plan ve projeleri alanınızda yer alan şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter sayesinde daha fazla sosyalleşecek, yeni çevrelere ve gruplara dahil olacak, gelecek planlarınız konusunda arkadaşlardan ve sosyal çevrenizden destek alabileceksiniz. Bize deneyim kazandıran ve olgunlaştıran Satürn gezegeni burcunuzda geçişini bu yıl da sürdürecek ve size hayat yönünüzü daha sağlam çizmek ve hem kariyer hem ilişkiler anlamında daha güçlendirmek için destek olacak. Ekim ayından itibaren şans ve fırsatlar gezegeni sizin ruhsal gelişim alanınıza gelecek ve iç dünyanızı zenginleştirme , metafizik psikolojik veya spiritüel konulara eğilme konusunda size yeni bir bakış açısı getirecektir. Yeni bir işe geçmek kendi işinizi kurmak evden çalışmak ve derin konsantrasyon gerektiren konularda size destek olmaya başlayacak.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

Bu yıl iş ve kariyer annelik babalık ve ebeveynlerinizle ilişkileri ve yaşam hedeflerinizi temsil eden alanda şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter geçişini yaşıyorsunuz. Kariyer hedeflerinizi yenilemek, iş hayatında yükselmek, yeni bir amaca yönelmek bakımından şanslı olacaksınız. Ekim’den itibaren sosyal hayatınız arkadaşlıklar ve gruplarla faaliyetleriniz alanında yer almaya başlayacak. Jüpiter sayesinde yeni çevrelere girebilir, arkadaşlardan yana şanslı olabilir ve gelecek planlarınızda grup çalışmalarınızda fırsatlar yakalayabilirsiniz. Satürn bilinçaltınızı temsil eden alanda bu yıl da geçişini sürdürmeye devam ediyor. İç dünyanızı yaşamayı ön plana çıkaracak, bu etki ile biraz daha kendinize zaman ayırmak ve kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda daha fazla sorumluluk üstlenmek zaman ve emek dengesini iyi kurmak mecburiyetinde kalacaksınız. Daha fazla spiritüel konularla ve şifa içeren terapilerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bedeninize bakmak ruhunuzu dinlendirmek için verimli bir yıl olacaktır.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA

Bu yıl şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter uzun yolculuklar yabancılarla ilişkiler akademik konular hukuki işler basın yayın medya konuları felsefe ve kültürlerle ilgili alanda yer alacak ve size bu konularda şans getirecek. Ekim ayından itibaren iş ve kariyer hayatınızı temsil eden alana geçerek size kariyer hedeflerinizde destek olmaya başlayacak. Satürn ise arkadaşlık alanınızda yer almaya bu yıl da devam ederek sizi sosyal yaşamda arkadaşlık ilişkilerinde deneyimler kazandırarak yeni bir bakış açısı kazandıracak. Sağlam adımlarla kalıcı temeller atabileceğiniz gelecek projelerini hayata geçirmeniz konusunda size istikrar ve sebat katacaktır.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK

Bu yıl şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter sizin ortak para paylaşımı, kredi, borçlar, vergi, sigorta, ticari gelirler ve yatırımlar alanınızda yer alacak ve maddi konuları dengeye oturtmanız için size destek verecek.  Ekim’den itibaren ise uzun yolculuklar, akademik konular, basın, yayın, medya, hukuki ve resmi işler alanınıza geçiş yaparak fırsatlar getirmeye başlayacak. Satürn bu yıl da iş ve kariyer hedeflerini temsil eden alanda geçişini sürdürecek ve size kariyer hayatınızı yeniden yapılandırma, terfi etme, uzmanlığınızı ve yeteneklerinizi ortaya koyma fırsatı verecek. Bu süreçte isterseniz yeni bir işe geçebilir, iş kurabilir, ebeveynlik anlamında daha olgun, deneyimli ve istikrarlı olmaya başlayabilirsiniz. Zaman, para ve emek anlamında çok daha verimli bir çalışma temposuna kavuşabilirsiniz.

 

BAKMADAN GEÇME!