Hayat Sevince Güzel yakında başlıyor! İlk bölümü ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Hayat Sevince Güzel yakında başlıyor İlk bölümü ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2016 11:18

Fox TV'nin yakında başlayacak olan dizisi Hayat Sevince Güzel için tarih verildi mi? Konusu Ege'de geçen dizi, samimi aşk hikayesi ile herkesi ekrana kilitleyecek. Hayat Sevince Güzel oyuncu kadrosunda kimler var? Ayrıntılar haberimizde..

Haberin Devamı

Fox TV’nin yeni dizilerinden olan Hayat Sevince Güzel çok yakında izleyicileriyle buluşacak. Yayın tarihi daha belli olmayan dizi şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Hayat Sevince Güzel hakkında ayrıntılı bilgiler için haberimize bakabilirsiniz..

Aşkın Ege halleri’ diyebileceğimiz bu dizide aşk, bazen romantik, bazen “serseri” yönüyle televizyon seyircisine oldukça eğlenceli saatler yaşatmaya şimdiden aday.

AŞK ÜÇGENİ 
Yaptıkları dolandırıcılıklar yüzünden İstanbul’dan apar topar kaçan Göçer ailesi, arkalarında bıraktıkları belalılardan olabildiğince uzaklaşmaya çalışırken, köyün hırçın güzeli Zarife’nin koyunları yüzünden kaza yaparlar ve kendilerini Ege’de bulurlar. Zarife, Savaş ve Barış arasındaki aşk üçgeninin fitili de bu kaza ile ateşlenmiş olur.

Haberin Devamı

İDDİA İLE BAŞLAYAN BİR AŞK HİKAYESİ
Kazada yaralanan Şinasi’ye yardım eden Zarife, sadece kendi köylerinde yetişen bir bitki olan ve köye de adını veren şıpıldak otundan yaptıkları merhem ile onu tedavi eder. Bu merhemin mucizevi bir etkisi olduğunu gören Göçer ailesi, formülün peşine düşerler. Kazara karşılaşan bu üçlünün hayatında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bir iddia ile başlayan aşk oyunu, zamanla aşkın en gerçek haline dönüşecektir. Her türlü yaraya merhem olan mucize şıpıldak otu, bakalım aşk acısına derman olabilecek mi?

OYUNCULAR
Oyuncu kadrosunda; Ekin Mert Daymaz, Algı Eke, Burak Çelik, Öykü Çelik, Uğur Çavuşoğlu, Macit Koper, Hakan Meriçliler, Ali Düşenkalkar, Ali Erkazan, Lemi Filozof, Onur Özaydın, Sema Atalay, Deniz Baytaş, Ayşen Sezerel, Yeliz Akkaya, Neşem Akhan, Şennur Nogaylar, Seda Telciler, Batuhan Aydar, Hasan Denizyaran, Ömür Özdemir, Tolga Öztürk ve Anıl Çelik’in yer aldığı “Hayat Sevince Güzel ” çok yakında FOX’ta izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.


Hayat Sevince Güzel yakında başlıyor İlk bölümü ne zaman yayınlanacak

Ekin Mert Daymaz kimdir?
Ekin Mert Daymaz, 2 Aralık 1990 Hollanda doğumlu Türk uyruklu oyuncu ve manken. Best Model of World yarışmasında 3. olduktan sonra Not Defteri dizisi ile oyunculuk kariyerine başlamıştır. Asıl çıkışını Çilek Kokusu dizisiyle yapıp Büyük bir hayran kitlesi kazanmıştır. Ekin Mert Daymaz ayrıca Haliç Üniversitesi'nde antrenörlük ve fitness okumaktadır.

Hayat Sevince Güzel yakında başlıyor İlk bölümü ne zaman yayınlanacak

Haberin Devamı

Algı Eke kimdir?
Algı Eke, 16 Eylül 1985 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Aslen Artvinlidir ve Gürcü asıllıdır. Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra üniversite eğitimi için Berlin'e gitmiş, burada dramaturji okumuştur. Türkiye'ye döndükten sonra yönetmen Mustafa Şevki Doğan ile tanışmış ve Baba Ocağı adlı dizi ile televizyondaki oyunculuk hayatına başlamıştır. Ardından sırasıyla Dürüye'nin Güğümleri, Keşanlı Ali Destanı ve Annem Uyurken dizilerinde oynamıştır. Ayrıca Pinhani grubunun Yitirmeden adlı şarkısının klibinde de oynamıştır. 20 Aralık 2013 tarihinde vizyona girmiş olan, başrollerini İlker Ayrık ile paylaştığı "Kedi Özledi" filminde "Kıymet" adlı karakterle romantik komedi türdeki filme hayat vermiştir. Günümüzde Galip Derviş dizisinde Hülya Uçar karakterini oynamıştır. Ayrıca oyuncu Celil Nalçakan ile birlikte netd.com adlı sitede Şişenin Dibi adlı bir program yapmış, ancak 2 Ağustos 2013 tarihinde program bitmiştir.

Hayat Sevince Güzel yakında başlıyor İlk bölümü ne zaman yayınlanacak

Haberin Devamı

Öykü Çelik kimdir?
2006 yılında “Selena” dizisinde oynayarak oyunculuğa başladı. 2009 yılında Cin Geçidi filmi ve Haluk Piyes'in oynadığı, Kanımdaki Barut filmlerinde rol aldı. 2011 yılında Oktay Kaynarca ve Meltem Cumbul'un oynadığı ''Nuri'' dizisinde de Reyna rolünü oynayan Öykü Çelik, 2012 yılında başlayan senaryosunu Mahsun Kırmızıgül'ün yazdığı ''Benim için Üzülme'' adlı dizide Bahar rolünü canlandırdı.

1,70 boyunda ve 60 kilo ağırlığında olan Öykü Çelik, Tümay Özokur ajansıyla çalışmaktadır. Çok iyi derecede İngilizce bilen Öykü Çelik, dizi ve sinema filmlerinde oynamanın dışında buz Pateni, Futbol, Kpor dallarına merakı ve ilgisi vardır. 2014 yılında “Ağlatan Dans” adlı dizide Kıvanç Kasabalı ile başrolde oynadı. 2014 yılında “Yeşil Deniz” adlı dizi filmde Burak Serdar Şanal, Öykü Çelik, Melis Babadağ, Mert Turak, Burak Alkaş, Ali Barkın, Emin Gürsoy, Renan Bilek, Zeynep Gülmez, Nuri Gökaşan, Yener Gürsoy, Jale Aylanç, Elvan Dişli ile beraber rol aldı
.
Öykü Çelik, Film çekimleri için Bursa’ya gittiğinde işadamı Ahmet Murat Çakan ile tanıştı ve 25 gün içinde evlendikten sonra da Bursa’ya yerleşti. Öykü Çelik, 14 Ağustos 2014 tarihinde iş adamı kebapçı Ahmet Murat Çakan ile Bursa'da evlendi.

 

BAKMADAN GEÇME!