Pelin Öztekin Hayat Şarkısı ile ekrana geri dönüyor!

Güncelleme Tarihi:

Pelin Öztekin Hayat Şarkısı ile ekrana geri dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2016 11:51

BKM Mutfak öğrencilerinden Pelin Öztekin iki yılın ardından “Hayat Şakısı” isimli dizi ile ekranlara geri dönüyor. Çok kilolu olması ise gündeme gelen Pelin Öztekin’in şimdi ki hali görenleri hayrete düşürdü. İşte 78 kiloya düşen genç oyuncu dizide hangi karakteri canlandıracak? Pelin Öztekin Kimdir? Pelin Öztekin hayatı ve kariyeri ile ilgili merak edilenler haberimizde…

Haberin Devamı

Verdiği kilolarla tüm dikkatleri üzerine toplayan Pelin Öztekin, yeni imajıyla ekranlara geri dönüyor. Çok Güzel Hareketler Bunlar ve 90'lar dizisinin sempatik oyuncusu yeni imajı ile ilk kez bir dizide rol alacak. Peki hangi dizide rol alacak? Hangi karakteri canlandıracak?

Hayat Bilgisi, Çok Güzel Hareketler Bunlar gibi başarılı yapımlarla tanınan ve kısa sürede oyunculuk alanında kendini geliştirerek birçok dizi ve filmde rol alan Pelin Öztekin yeni haliyle görenleri büyüledi. Kilolu olmasıyla sık sık gündeme gelen güzel oyuncu, azmederek 153 kilodan 78 kiloya düştü. Zayıflamasının ardından birçok dizi ve film teklifi alan Pelin Öztekin yeni imajıyla ilk kez "Hayat Şarkısı" dizisinde rol alacak. 

Yapımcılığını Gül Oğuz-Mustafa Oğuz'un üstlendiği, dizide Tayanç Ayaydın'ın canlandırdığı Hüseyin'in eşi Zeynep karakterine hayat verecek.

Haberin Devamı

Bugüne kadar komedi türünde projelerde rol alan oyuncu bu sefer herkesi şaşırtacak. Hayat Şarkısı isimli dizi ile farklı bir rolde seyircinin karlısına çıkacak olan Öztekin, fit vücudu ile yapımcıların gözdesi haline geldi.

Pelin Öztekin Hayat Şarkısı ile ekrana geri dönüyor

Pelin Öztekin Kimdir?

1987 yılında İzmit’te doğdu. Babası ünlü tiyatrocu Rasim Öztekin’dir. İlk ve ortaöğretimini İstanbul Fenerbahçe’de bulunan Nurettin Teksan okulunda tamamlamıştır. Liseyi de Fenerbahçe Lisesi’nde okumuştur.

Lisenin ardından 2005 yılında “Hayat Bilgisi” TV dizisinde ilk televizyon dizisine rol almıştır. 2006 yılında BKM Mutfak oyuncu kadrosuna katılmıştır. Atölyedeki eğitim sürecinde yeniden başlayan Bir Demet Tiyatro da birçok rol almıştır.

2007 yılında Haldun Dormen'in yazıp yönettiği “Hisseli Harikalar Kumpanyası” nda Şebnem karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkmıştır.

2012 yılında ekranlara gelen “Benzemez Kimse Sana” isimli yarışma programına yarışmacı olarak katılmıştır.

20 Mart 2014 tarihinde mide ameliyatı geçirip 6 ayda 153 kilodan 100 kiloya düşen oyuncu Pelin Öztekin, 2015 yılında da şubat ayında 25 kilo daha verip 75 kiloya indi.

Haberin Devamı

Dizi ve Filmleri:
2013 - İki Kafadar Chinese Connection (Sibel)
2013 - Doksanlar (Neşe)

2010 - Çok Filim Hareketler Bunlar

2009 - Neşeli Hayat (Kasiyer)
2008 - 2010 - Çok Güzel Hareketler Bunlar (Pelin) 
2008 - Sınıf (Gökçe)

2006 - Bir Demet Tiyatro
2003 - Hayat Bilgisi (Demet)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!