Hayat Şarkısı 5. bölüm fragmanı nefes kesiyor! - izle

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı 5. bölüm fragmanı nefes kesiyor - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2016 13:51

Ekranların yeni dizisi Hayat Şarkısı 5. bölümü ile bu akşam izleyici karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam Kanal D'de yayınlanacak olan Hayat Şarkısı 5. bölümünde neler yaşanacak? Hayat Şarkısı yeni bölüm gelişmeleri ve fragmanı haberimizde.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz ay yayın hayatına başlayan ve ilk bölümü ile büyük beğeni toplayan yeni fenomen dizi Hayat Şarkısı bu akşam 5. muhteşem bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Başrollerinde Birkan Sokullu ve Burcu Biricik’in yer aldığı Kanal D’nin yeni dizisi Hayat Şarkısı 5. bölüm fragmanı yayınlandı.

Dizinin yeni bölümünde neler olacak merak edilirken kısa süre önce izleyici ile buluşan fragmanda Filiz'in ortaya çıkışı Hülya'yı içinden çıkamayacağı bir oyuna sürüklüyor. Hüseyin ile Bayram Cevher yüzleşiyor; Hüseyin ilk defa babasının karşısında duruyor!

Filiz büyük sırrı herkese anlatacak mı? Hülya’nın ansızın gelişen olaylar karşısında yeni planı ne olacak? Merak edilenler için bu akşam Hayat Şarkısı 5. bölümü sakın kaçırmayın!

Hayat Şarkısı 5. Bölüm Fragmanı

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı yeni bölüm gelişmeleri

Gerek muhteşem oyuncu kadrosu, gerek sıra dışı hayat hikayesi ile Kanal D ekranlarına iddialı bir giriş yapan Hayat Şarkısı dizisinde ipler iyice geriliyor. Filiz’in ortaya çıkışı başta Kerim olmak üzere tüm Cevher ailesini şaşkına çevirir. Ortalığı karıştıran Filiz bakalım gerçekleri anlatacak mı?

Kerim ve Hülya İstanbul’a dönerler ancak onları bekleyen büyük bir sürpriz vardır. Karşısında Filiz'i gören Hülya büyük şok yaşar. Hüseyin ise Melek'in yanında olduğundan habersiz Kerim'in yaşadıklarına neden olan olayların peşine düşer.

Kerim’in yaşadıklarından dolayı kendini suçlu hisseden Hülya, Filiz’in tüm gerçekleri anlatacağı korkusuyla endişeye kapılır. Filiz’i engellemenin yeni yollarını aramaya başlar. Bebeği Hülya’ya verdiği için büyük pişmanlık duyan Filiz, bebeğini geri almak için Cevher ailesinin karşısına dikilir. Bu yolda ona en büyük destek Mine’den gelir.

Mahir, Kerim’e iftira atarak okuldan atılmasını sağlayan Aylin ile meşguldür, acilen İstanbul’a Filiz’in yanına gelir. Bayram Melek’in peşine düşer. Hüseyin ile Melek’in uzun süredir sevgili olduğunu düşünmesi onu daha da hırslandırır. Melek’in karşısına çıkar. Ancak gördükleri karşısında şok olur. Melek’in bir oğlu vardır. Çocuğun kendisinden olabileceği düşüncesine kapılır.

Haberin Devamı

Bakalım yeni bölümde Filiz tüm gerçekleri anlatacak mı? Melek ve Bayram Cevher’in görüşmesinde neler yaşanacak? Hepsi ve daha fazlası bu akşam Hayat Şarkısı yeni bölümde. Sakın kaçırmayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!