Hayat Şarkısı 30. bölüm fragmanında Hülya'yı şok eden olay

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı 30. bölüm fragmanında Hülyayı şok eden olay
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2016 09:40

Hayat Şarkısı dizisinin 30. bölüm fragmanındaki sahneler çok çarpıcı gelişmelerin sinyalini verdi. Kanal D ekranlarının iddialı projeleri arasındaki yerini koruyan dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümünde Hülya, eline geçen belgelerle gerçeklere çok yaklaşıyor. Hayat Şarkısı yeni fragmanında dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise Melek'in evi terk etmesi oldu. Peki, yeni bölümde başka neler yaşanacak? İşte, Hayat Şarkısı 30. bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş sürerken yayınlanan fragman merak dozunu arttırdı. Salı akşamlarının soluksuz izlenen dizisi Hayat Şarkısı 30. bölüm fragmanıyla yine çok şaşırtacak olayların sinyalini verdi. Hülya'dan saklanan belgede neler yazıyor. Geçte olsa belgeye ulaşan Hülya, ne yapacak? Melek ve Zeynep arasında neler oluyor? İşte, bu akşam yayınlanacak olan  Hayat Şarkısı 30. bölüm fragmanı!

Zeynep’in şantajları karşısında çaresiz kalan Melek, hiç kimseye bir şey söylemeden evi terk eder ancak, gitmeden önce bir not bırakır. Bu mektupta Bahar’la daha önceden Kaya’ya bıraktığı mektubunu Hülya’ya götürüp vermelerini istemektedir. Kaya, mektubu ele geçirir ve saklar. İki kardeşin büyük sırrının yazdığı mektup, bir şekilde Mahir’in eline geçer. Bu gerçeğin ortaya çıkması için doğru zaman olmadığını düşünen Mahir, Melek’in yapmalarını istediği şeyi ertelemenin daha doğru olacağına karar verir. Öte yandan Mahir ile aynı fikirde olmayan Nilay, kendi başına harekete geçmeye karar verir. İşini şansa bırakmamaya karar veren Zeynep, Cem kozunu oynamaya hazırlanırken Hülya da Bayram’ın çekmecesinde bulduğu çok önemli bir belgenin şaşkınlığını yaşamaktadır.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!