Hayat Şarkısı 3. bölüm fragmanı: Kerim'i büyük sürpriz bekliyor - izle

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı 3. bölüm fragmanı: Kerimi büyük sürpriz bekliyor - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2016 22:58

Hayat Şarkısı 3. bölüm 1. ve 2. fragmanı yayında! Kanal D'nin yeni dizisi Hayat Şarkısı seyirciler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Hülya ile Mahir işbirliği yapıyor; Kerim'i büyük bir sürpriz bekliyor! İşte; Hayat Şarkısı 3. bölüm fragmanı ve yeni bölüm detayları.

Haberin Devamı

Kanal D'nin yeni dizisi Hayat Şarkısı Salı akşamlarının vazgeçilmez dizileri arasında olmaya aday. Seyircilerin daha ilk bölümden itibaren ilgiyle takip ettikleri Hayat Şarkısı'nın 2. bölümünde neler yaşandı?, Hayat Şarkısı 3. bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı mı? İşte merak edilen detaylar...

HAYAT ŞARKISI 3. BÖLÜM 1. FRAGMANI

Kanal D'nin başrollerini Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Ecem Özkaya, Tayanç Ayaydın, Seray Gözler ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın paylaştıkları Hayat Şarkısı'nın ikinci bölüm özeti şöyle;

Hülya, Kerim’in Almanya’daki evine yerleşmiş ve kendi düzenini kurmuştur. Filiz’in peşinden giden Kerim, Filiz’in hamile olduğunu öğrenir ve Filiz’i çocuğu aldırmaya ikna eder. Kerim, kısa zaman içerisinde Hülya ile boşanmak ve kendini işine adamak niyetindedir. Hülya ise, Cevher Ailesi'ni Kerim ile aralarının iyi olduğuna çoktan inandırmıştır.

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Melek, yerleştiği kasabadaki lokantayı açmak için tüm gücüyle çalışır. Kaya, Nilay’ı takip ederek Melek’in yaşadığı yere gelir ve orada Melek’in kızım dediği bebeği görüp şaşkına döner. Bebeğin babasının kim olduğunu öğrenmeye çalışır.

Hülya, Filiz’e sürpriz bir teklifte bulunur. Kerim işleri sebebiyle bir süreliğine Kenya’ya gider. Döndüğünde onu büyük sürprizler beklemektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!