Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanında Nilay'dan itiraf mı geliyor?

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanında Nilaydan itiraf mı geliyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2016 09:00

Hayat Şarkısı bu akşam izleyicileriyle buluşacak olan 29. bölüm fragmanıyla heyecanlandırdı. Kanal D'nin bu sezona damga vuran dizilerinden Hayat Şarkısı'nın yeni bölümünde Hülya, Nilay'ı hastanede ziyaret ediyor. Gerçeklerin ortaya çıkmasından korkan Melek büyük panik yaşıyor. Peki gerçekler ortaya çıkacak mı? Filiz'in yeni planları ne? Hayat Şarkısı 29. bölüm fragmanı ve daha fazlası haberimizde!

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı dizisi nefes kesecek yeni bölümüyle yine çok iddialı! Salı akşamlarına damga vuran dizide bu hafta Melek'in durumu merak konusu. Hayat Şarkısı 29. bölüm fragmanında olduğu gibi Nilay'ın itirafta bulunup bulunamayacağı bu akşam belli olacak. Mahir'in şeytani planı ise herkesi şaşırtacak.Peki Hayat Şarkısı 29. bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte dizinin yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar!

Hayat Şarkısı yeni fragmanı ile yine ekrana kilitleyecek sahnelerin sinyalini verdi. Kanal D’nin entrika dozu yüksek dizisi Hayat Şarkısı 29. bölüm fragmanında içerisindeki şüpheye yenik düşen Hülya, Nilay’ı hastane odasında ziyaret ediyor. Mahir ise Melek'in başına bela olan Haluk'u uzaklaştırmak için şeytani bir plan yapıyor. Dizinin büyük bir merakla beklenen yeni bölümünde Hülya, gerçekleri öğrenecek mi? Mahir’in planı ne? Cevher ailesinde neler yaşanacak? 

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR

Kafasındaki soru işaretlerine bir türlü yanıt bulamayan Hülya, Nilay ve Melek’in açıklamalarını yetersiz bulur ve gerçekleri kendi yöntemleriyle çözmeye karar verir. Hülya’nın sağ kolu haline gelen Mahir, istemeden de olsa Cevher sülalesiyle tanışır ve Bayram Baba’ya hesap vermek zorunda kalır. Mahir, Melek ve Nilay’ı da zor bir durumdan kurtaracak, ikiliyi sürekli sıkıştıran Haluk’u uzaklaştırmak için şeytanın aklına gelmeyecek bir plan hazırlar. Hülya’nın gerçekleri sorgulamasıyla iyice köşeye sıkışan Melek, Zeynep’in yeni oyunlarıyla bir darbe daha alır. 

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Hayat Şarkısı’nın geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümünde bebek müjdesini Kerim ile paylaşmak için can atan Hülya, Kerim’e vermek için çok özel hatıralarının olduğu bir mekân seçti. Hülya konusunda kafasını kurcalayan şüpheleri çözmeye kararlı olan Zeynep, önemli bir ipucu elde etti. Yeni bir hayat planı kuran Hüseyin, hiç beklemediği bir tepki ile karşılaştı. Filiz ise Mahir ile Nurgül’ün tüm uyarılarına karşın Cem ile doludizgin bir aşka sonuna kadar kapılarını açtı. Bahar’ı Melek’ten almaya kararlı olan Haluk ise herkesin hayatını etkileyecek olan tüm sırlarını ortaya çıkması için önemli bir adım attı.

BAKMADAN GEÇME!