Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanında Hülya son sürat giden arabayla..

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanında Hülya son sürat giden arabayla..
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2016 10:23

Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanında Hülya son sürat giden araba ile kaza mı yapıyor sorusu merakla cevabını bekliyor. Hayat Şarkısı 25. bölüm fragmanı ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar ailede panik yaratıyor. Hülya'nın telefonuna ulaşılamaması ve bir sahnede olduk hızlı araba kullanıyor olması kaza mı yapıyor sorusunu akıllara getirdi. Peki Hayat Şarkısı 25. bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor?

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı yayınlanan son bölümün ardından 24. bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan 25. bölüm fragmanında ise Hülya'nın kaza mı yapıyor sorusu fragmanın ardından en çok merak edilen konulardan biri oldu. Peki Hayat Şarkısı 25. bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor?

Hayat Şarkısı 24. Bölümde; Filiz, Mehmet Bebek'i almak için harekete geçiyor! Hülya ile Kerim barışır ve tekrar evlerine dönerler ancak mutluluklarına yeni bir gölge düşer. Filiz, Mehmet’in velayetini almak için savaş başlatmıştır. Öncelikle Mehmet’in annesi olduğunu kanıtlamak için hukuk yoluyla DNA testi talep eder.

Hayat Şarkısı 25. Bölüm Fragmanı yayında! Hülya, hızla gittiği araçta kaza mı yapıyor?
Kerim, Hülya'ya ulaşıp durumunu öğrenebilecek mi? Hayat Şarkısı, yeni bölümüyle 11 Ekim Salı günü saat 20.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

 


Hayat Şarkısı son bölümde neler yaşandı?

Bölüm Sonu Dedikodusu: Geçen bir haftanın ardından yeni bölüm ile deyim yerindeyse Hülya’yı kafasının pekmezini akar halde yerde baygın bir şekilde bırakmıştık. Kerim onu bulacak mı, eğer bulup da onu o halde görünce n’apacak diyerek ekran karşısına geçip oturduk.Hürriyet 

BİR DARGIN BİR BARIŞIK!

Bütün bir yaz boyunca Kerim’in ağzından çıkacak ‘Hülya’ kelimesini duymak için bekledik durduk. Sonunda Kerim’in ağzından ‘Hülya’ ismini duymak hepimizin içine daha ilk andan umut tohumları ekmeye başladı. Kerim önce kızgınlıkla, sonra endişeyle ve en sonunda korkuyla ‘Hülya’ diye bağırdı. Gördüğü manzara Kerim’in aklını başına getirecek diye beklerken o sadece Hülya’yı sağlık ocağına götürmekle yetindi.

SOĞUK ODALAR!

Araya giren zamanın ardından Hülya ve Kerim’in arasına elbette ki soğukluklar girmişti. Hülya soğuk sağlık ocağı odalarında acı çekerken Kerim de soğuk sahillere taş atmakla meşguldü. Kerim içine oturan yumru gibi taşları içinden söküp atar gibi attı denize o taşları adeta...

EFSANE HÜLYA GERİ DÖNDÜ!

Sonunda Kerim’den asla vazgeçmeyen Hülya geri döndü. Öncelikli işi Mehmet’e bakan kadını başından savmak oldu. Sonra da Kerim ile beraber soğuk sahilde beraber uyudular. Hülya yine Kerim’in ağzından girip burnundan çıktı bir şekilde onu eve döndürmeye ikna etti. Gerçi Kerim’e Hülya’dan bu kadar uzak kalması, Hülya’nın kendisini ikna etmesine gerek bırakmamıştı, ama olsun. Hülya’nın burnu biraz sürtülsün ki Hülya bir daha Kerim’den bir şey saklamasın.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

HÜSEYİN-MELEK MESELESİ!

Hüseyin ve Melek ne olabiliyorlar ne de olamayabiliyorlar. Yani birbirleri olmadan yapamazlarken birbirleriyle de yapamıyorlar. Melek’in kendini küçük düşüren kimi davranışları ve Hüseyin’e olan garip zaafı açıkçası ekran karşısında izleyen kadın izleyiciyi biraz rencide ediyor. Hobi olarak yine Hüseyin’i sevsin Melek ama lütfen gururunu da ayaklar altına sermesin.

HER ŞEY DOZUNDA!

Gerek Kaya’nın saflığı olsun gerekse Nilay’ın patavatsızlığı yine her şey dozundaydı. Cevher’lerde yaşanan Bade-Arda meselesi çok sıkmadan kaldığı yerden bütün hızıyla devam ediyor. Mahir ise her zamanki gibi zıpırlıklar peşindeydi. İzlerken yine hiç karmakarışık olayların içine düşüp boğulmadık.

Haberin Devamı

BAYRAM COŞKUSU!

Bayram kurbansız olmazdı ama Bayram Baba olmadan hiç olmazdı. Bayramlarda küslük olmaz ama söz konusu Kerim ise ‘’Bazı küslükler bayramlarda bile olur.’’ diye kestirip atabilir. Babası ile barışmaya hiç niyeti olmadığı gibi bir de Hülya’nın kendisine asla böyle bir şeyi yapmayacağına inanıyor. Bir gün gerçekler ortaya çıktığında babasından af dileyen bu kez Kerim olacak. Fakat diğer taraftan Hülya’yı zorlu sınavlar bekleyecek.

BAŞIMIZDAKİ KARA BULUTLAR!

Filiz, Mehmet’in velayetini almak için ablası ile beraber hareket ediyor. Ne kadar çirkeflik varsa yapmak için silahlarını kuşandılar. Daha doğru dürüst Hülya ve Kerim’in üzerindeki kara bulutlar dağılmamışken şimdi üzerlerine bir de Filiz çökmeye hazırlanıyor. Eve gelen mahkeme kağıdı bile Hülya’yı bu kadar korkuturken mahkeme sürecinde neler yaşanacak düşünmek bile istemiyoruz. Bayram Baba ile Kerim’in arasındaki küslüğün sebebi Hülya olduğundan bir küçük kara bulutu da Hülya ekliyor. Cem ise hedefine ulaşamadıkça daha da bıçaklarını keskinleştiriyor ve bize de Hülya ilk önce hangi kara bulutları dağıtmakla meşgul olacak diye merak etmek düşüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!