Hayat Åžarkısı dizisi 14. bölüm 2. fragmanında ÅŸok eden detay!

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı dizisi 14. bölüm 2. fragmanında şok eden detay
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2016 09:58

Kanal D'nin heyecan dolu dizisi Hayat Şarkısı 14. bölüm 2. fragmanını da yayınladı. Salı akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Hayat Şarkısı dizisinde Melek kaçırılıyor. Cevher ailesi Melek'i kurtulabilecek mi? Hayat Şarkısı 14. bölüm fragmanları ve yeni bölüm detayları haberimizde.

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı 14. bölüm fragmanında sürpriz dakikalar. Kanal D'nin izlenme rekorları kıran dizisi Hayat Şarkısı yeni bölümü ile herkesi ekrana kilitlemeye hazır. Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Hayat Şarkısı yeni bölümde Hülya ve Kerim arasında sürpriz dakikalar yaşanacak. Melek'in kaybolması ise ortalığı karıştıracak. Hayat Şarkısı 14. bölüm fragmanı ve merak edilen yeni bölüm detayları haberimizde.

Cevher Ailesi, kaçırılan Melek'in peşine düşüyor!

Melek, lokantayı kapatarak ortadan kaybolmuştur. Hülya, ablasının kaybolduğunu duyunca hem ablasının sırlarını hem de Bahar bebeğin kime ait olduğunu öğrenmek için Nilay’ı sıkıştırmaya karar verir. Mahir ise, Melek’i bulma görevini üstlenir.

Nilay’ın da bebek konusunda kendi dertleri vardır. Nilay’ın ailesi, kızlarının bir bebeği olduğunu duymuş ve Nilay’ın peşine düşmüştür. Mahir’in yaptığı araştırma sonucunda, Melek’in kaçırıldığı ortaya çıkar.

Haberin Devamı

Hülya, kardeşini kaçıranların kimliğini öğrenince Bayram’dan yardım ister. Bayram ve Kerim, Melek’i kurtarmak için birlikte yola çıkarlar. Hülya ise, kendi yöntemleri ile kaçıranlara bedel ödetmeye karar vermiştir.

HAYAT ŞARKISI 14. BÖLÜM 2. FRAGMANI

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜM İZLE

HAYAT ŞARKISI 14.BÖLÜM FRAGMANI!

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bayram Cevher, Zeynep ile Cem'in arasındaki anlaşmanın peşine düşüyor!

Zeynep’in evini sattığını Müfit’den öğrenen Bayram, evin kime satıldığını öğrenmek için araştırmaya başlar. Evin yeni sahibinin Cem olduğunu öğrenir. Hem Cem’e hem de Zeynep’e aralarındaki bu anlaşmanın hesabını soracaktır. Cem sıkışmak üzere olduğunu anlayınca Zeynep’i ve Hülya’yı tehdit eder; eğer başı derde girerse onların da başını derde sokacaktır.

Melek ve Nilay, Bahar’ı bulabilmek için eski köylerine giderler. Aynı köyde yaşayan Hatice durumu öğrenir ve hemen kardeşi Bayram’a bebeğin kayıp olduğu haberini verir. Bu çocuğun kendi torunları olması ihtimalinden dolayı, onlar da huzursuzdur.

Â

Hayat Şarkısı dizisi 14. bölüm 2. fragmanında şok eden detay

BAKMADAN GEÇME!