Hayat Şarkısı 11.bölüm 2. fragmanı da şaşırtan sahne

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı 11.bölüm 2. fragmanı da şaşırtan sahne
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2016 08:51

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Hayat Şarkısı 11. bölüm fragmanını yayınladı. Salı akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan dizide Hülya yeni planlar peşinde. Hayat Şarkısı 11. bölüm fragmanı ve yeni bölümden detaylar haberimizde.

Hayat Şarkısı dizisi yarın çok konuşulacak bir bölümle ekranlara gelecek. Dİzinin yeni bölümünde çok romantik dakikalar yaşanacak. Hülya, Kerim ve Filiz üçgeninde ortalık karışacak. Hülya'nın yaptığı büyük plan ise izleyenlere yok artık dedirtecek. İşte Hayat Şarkısı dizisinin 11.bölümünde yaşanacaklar.

Kerim ile Filiz'in görüştüğünü öğrenen Hülya, yeni bir plan hazırlığına başlıyor! Hayat Şarkısı 11. bölüm ile yarın akşam Kanal D'de..

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?
Zeynep, Hülya ile Cem’in geçmişte tanıştıklarını ortaya çıkarmıştır ve Cevher Ailesi'ne bu haberi verir. Başta Kerim olmak üzere, tüm aile Hülya’dan bir cevap beklemektedir. Bayram, Cem’i hesap sormak için eve çağırır. Melek, hem Bahar’ın geleceği için, hem de imkansız gördüğü aşkı sonlandırmak için Kaya ile evlenmeye karar vermiştir. Hüseyin, Melek ve Kaya’nın evlenme planlarını öğrenir.
 
Hülya, Filiz'i ailesinden uzak tutmaya çalışırken, ablası Melek'e destek olmaya devam eder. Tüm bu olaylar yaşanırken, Kerim ile Hülya git gide yakınlaşmaya başlar.

Öte yandan Cem, Hülya ile tekrar buluşur ve Bayram Cevher'in gerçekleri öğrenme peşinde olduğunu söyler. Cem sadece bir şartla, geçmişi unutabilecekdir; o da Hülya'nın vereceği paradır. Hülya ile Kerim'in sürpriz karşılaşması ise, Hülya'yı köşeye sıkıştırır.
 
HAYAT ŞARKISI 11. BÖLÜM 2. FRAGMANI
 
 
HAYAT ŞARKISI 11. BÖLÜM FRAGMANI
 


Dizinin yapım ve oyuncu kadrosu da şöyle:
Yapım : Most Production
Yapımcı : Gül Oğuz
Uygulayıcı Yapımcı : Soner Güven
Genel Koordinatör : Gülay Budak Mercan
Yönetmen : Cem Karcı
Senaryo : Mahinur Ergun
Görüntü Yönetmeni : Aras Demiray
Genel Sanat Yönetmeni : Emine İnan
Sanat Yönetmeni : Pınar Yavuz
 
Oyuncular : Burcu Biricik (Hülya), Birkan Sokullu (Kerim), Tayanç Ayaydın (Hüseyin), Ecem Özkaya (Melek), Ahmet Mümtaz Taylan (Bayram), Seray Gözler(Süheyla), Deniz Hamzaoğlu (Kaya), Pelin Öztekin (Zeynep), Deniz Altan (Bade), Aydan Taş(Nilay), Olgun Toker (Mahir), Almila Bağrıaçık (Filiz), Serap Önder, Pınar Hamzaoğlu (Ceylan), Sibel Melek Arat (Küçük Hülya), Taha Yusuf Tan (Küçük Kerim), Aden Duru Orak (Küçük Melek), Elif Sevinç(Küçük Nilay)
 

BAKMADAN GEÇME!