Hatice Aslan babasını kaybetti! Hatice Aslan kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Hatice Aslan babasını kaybetti Hatice Aslan kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 09:52

Oyuncu Hatice Aslan babasını kaybetti. Aslan, babasının vefat haberini 5 Mart günü sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bir fotoğraf ile duyurdu. Ünlü oyuncu paylaşımın altına duygusal bir de not yazdı. Peki; Hatice Aslan kimdir? Detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

En son ‘Mayıs Kraliçesi’ dizisi ile sevenlerinin karşısına çıkan ünlü oyuncu Hatice Aslan’ın babası geçtiğimiz hafta vefat etti.

Babasının vefat haberini sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf ile duyuran Aslan, fotoğrafın altına ölümü çok güzel bir şekilde anlatan sözler yazdı.

Son 2.5 yıl içinde hem annesini hem de babasını kaybeden Aslan, duygularını anlamlı sözlerle dile getirdi. Çok önce çekilmiş eski bir fotoğrafı paylaşan ünlü oyuncunun fotoğrafın altına tasavvuf bilgilerini öne çıkararak yazdığı not herkese duygu dolu anlar yaşattı.

Bugüne kadar yaptığı projelerde elde ettiği başarılar ile sinema ve televizyon dünyasında adına duyuran isimler arasında yer alan Hatice Aslan, sosyalmedya hesabından paylaştığı sözlerle, hayranlarına ölümü büyük bir olgunlukla karşıladığını gösterdi.

Haberin Devamı

Hatice Aslan Instagram

Yazdığı sözlerle babasını kaybetmenin acısını ondan kısa süreliğine ayrılmak olduğunu vurgulayan Aslan’ın paylaştığı not şu şekilde:

“22 Ekim 2014 Annemiz 05 Mart 2016 Babamız gitti... Doğal olmanın rahatlığını Rahime'mden Dürüst olmanın korkusuzluğu sağladığını Halife'mden öğrendim… Hoşgörüyü, var olduğu gibi canlıyı sevmenin sadeliğini gördüm ikisinde de. Allah Rahmet Eylesin... Ölüm ağırlık değil hafifliktir... Teslimiyettir... Sizi çok seviyorum ‘Can'ım Anneciğim-Babacığım”

Hatice Aslan babasını kaybetti Hatice Aslan kimdir

Hatice Aslan kimdir?

Hatice Aslan (eski soyadıyla Hatice Aslan Kaleli, d. 20 Şubat 1962, Malatya), Türk oyuncu. Ferhunde Hanımlar ve En Son Babalar Duyar dizileriyle, Nuri Bilge Ceylan’ın yönettiği Üç Maymun filmindeki rolleriyle tanınır.

Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nı bitirdi. 1986′da İzmir Devlet Tiyatrosu’na girerek profesyonel oldu. Ardından Ankara Devlet Tiyatrosu’nda görev alan Aslan, bu dönemde Ankara’da çekilen ve çoğunlukla kendisi gibi Devlet Tiyatroları oyuncularının rol aldığı Ferhunde Hanımlar dizisinde, ailenin ortanca kızı Nejla’yı canlandırdı.

Haberin Devamı

Daha sonra İstanbul Devlet Tiyatrosu’na geçen Aslan, Hürrem Sultan ve Kınalı Kar dizilerinin ardından beş sezon En Son Babalar Duyar dizisinde oynadı. Devlet Tiyatroları’nda ise, Ölümsüzler, Küçük Adam Ne Oldu Sana, Karacaoğlan, Müfettiş gibi oyunlarda rol aldı. Rol aldığı şimdilik son dizi, Kanal D’de yayınlanan Düğün Şarkıcısı’dır. Nuri Bilge Ceylan’ın dördüncü uzun metrajlı filmi olan Üç Maymun’da baş kadın karakter Hacer’i canlandırdı. Bu, ilk sinema filmi oldu. Oyuncu bu rol için amatör ve profesyonel oyuncular arasında yapılan uzun bir arayışın sonunda, Ebru Ceylan’ın önerisi üzerine seçildi.

BAKMADAN GEÇME!