HASRET GİDERDİLER

Güncelleme Tarihi:

HASRET GİDERDİLER
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2012 09:13

Beren ile Kenan önce mobilya mağazasını gezdi sonra arkadaşları ile eğlenmeye gitti.

Haberin Devamı

İŞTE O ANLAR-FOTO GALERİ     

Galata’da mobilya ve aydınlatma ürünlerinin satıldığı Archive adlı bir galeri-mağaza hizmete girdi. Mağazanın açılışına Beren Saat-Kenan Doğulu çiftinin yanı sıra Belçim Bilgin, Derin Mermerci, Aslı Ekşioğlu, Esra Dermancıoğlu gibi ünlü simalar katıldı. Ocak ayında evlenecekleri konuşulan Saat ve Doğulu, ısrarlı sorulara rağmen bu konuda açıklama yapmadı. Ancak ikilinin mekândaki mobilyaları dikkatle incelemesi dikkat çekti.

 Hasret giderdiler  

Beren Saat, “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisinde yengesini canlandıran Esra Dermancıoğlu ile sarılarak hasret giderdi.    
 
 Balık istifi

Beren Saat ve Kenan Doğulu, açılış sonrası arkadaşlarıyla Karaköy Nublu’ya gitti. Hep birlikte Doğulu’nun aracına binen kalabalık ekip, ilginç görüntüler yarattı. Dermancıoğlu’nun araç içinde sürekli kahkahalar atması, Doğulu’yu şaşırttı...

Haberin Devamı

İşinin gereğini yaptı

Geceye yalnız katılan Belçim Bilgin, eşi Yılmaz Erdoğan’ın yeni filmi üzerinde çalıştığını söyledi: “Filmimiz yeni bitti, montajıyla uğraşıyor.” Bilgin, “Gergedan Mevsimi”nde Monica Bellucci ile sevişme sahnelerinde oynayan eşini kıskanıp kıskanmadığı sorusuna da “Bir doktor, bir kadını ameliyat edince eşi kıskanır mı? Bu da öyle bir şey. İşinin gereği neyse onu yapmak zorunda” yanıtını verdi.                                                         

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!