Hanım Köylü'den eğlence dolu 9. yeni bölüm fragmanı..

Güncelleme Tarihi:

Hanım Köylüden eğlence dolu 9. yeni bölüm fragmanı..
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2016 14:14

Hanım Köylü yepyeni bölümüyle cumartesi akşamı kaldığı yerden devam edecek. 9. yeni bölümüyle ekrana gelecek Hanım Köylü'nün yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizinin son bölümünde Koptagel’in başı gerçekten derttedir. Fikri’nin büyük oğlu yalanı Koptagel’i zor durumda bırakır.

Haberin Devamı

Sımsıcak bir yaz dizisi olan Hanım Köylü 8. bölümü ile ekranlara geldi. 9. yeni bölüm fragmanı yayınlanan Hanım Köylü'nün son bölümüde İstanbul’a döndü sandığı Bengisu ise İsmaillerin evinde yaşamaya başlamıştır. İsmailler Ferit’i zor durumda bırakmak için evlerine aldıkları Bengisu yüzünden kendileri zor zamanlar yaşarlar.

Yusuf Çim ve Gülsüm Ali'nin başrollerinde oynadığı Hanım Köylü'nün çekimleri Marmaris'te gerçekleştiriliyor. Mustafa Şevki Doğan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Hanım Köylü'nün senaristliğini ise Baykut Badem ve Filiz Ekinci üstleniyor.

HANIM KÖYLÜ DİZİSİ 9. BÖLÜM FRAGMANI

HANIM KÖYLÜ'NÜN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Ferit İlkgün’ün peşini bırakmamaya kararlıdır. Köyde düzenlenecek olan ramazan öncesi piknik için hummalı bir hazırlanma süreci başlar. Bu piknikte İlkgün yemeği Buralı İsmail ile yapacaktır. Ferit bunu engellemek için elinden geleni yapar. Öte yandan Ferit bu piknikte babası ile Düzgün’ün arasını iyice yumuşatmak için çeşitli planlar yapar. Öte yandan İstanbul’a döndü sandığı Bengisu ise İsmaillerin evinde yaşamaya başlamıştır. İsmailler Ferit’i zor durumda bırakmak için evlerine aldıkları Bengisu yüzünden kendileri zor zamanlar yaşarlar.
Koptagel’in başı ise gerçekten derttedir. Fikri’nin büyük oğlu yalanı Koptagel’i zor durumda bırakır. Bir yandan Döne’nin kendisine olan aşırı ilgisi bir yandan Reşat’ın Elmas’a olan aşırı ilgisi Koptagel’i iyice çileden çıkarır. Ramazan pikniğinde bir yolunu bulup Reşat’a unutamayacağı bir ders verir.

7. bölümde ise;

Haberin Devamı

Ferit’i faka bastırmak isteyen İsmailler Bengisu’yu görünce apar topar onu köye getirirlerken yolda kötü bir tesadüf sonucu Ferit’lerle karşılaşırlar. Ferit, Bengisu’yu geri göndermek için İstanbul’a dönüyoruz yalanını söyleyip onu köyden uzaklaştırır. Ferit’lerin İstanbul’a döneceğini duyan İsmailler çok sevinir ve bu haberi İlkgün’e verirler. İlkgün bunu duyunca çok üzülür ancak daha sonra karşısında Ferit’i görünce Ferit’e aşık olduğunu anlar.
Ferit, İlkgün’ün ve kendi babasının arasını yapmak ilişkilerini düzelmek için elinden geleni yapmaya çalışır. Bunun için köyün ileri gelenlerinden yardım ister. Fikri ve Düzgün’ü barıştırmak için bir plan yaparlar. Her şeyi yoluna koyduğunu düşünen Ferit, Bengisu’nun inatçı bir yapıya sahip olduğunu göz ardı etmiştir. Bengisu, Ferit’in planlarını bozmak için hazırladığı bir oyun vardır.

Haberin Devamı

Hanım Köylüden eğlence dolu 9. yeni bölüm fragmanı..

Cumartesi günleri 20.00'da Star'da ekrana gelen Hanım Köylü'de başrolü Yusuf Çim'le paylaşan Bulgaristanlı güzel Gülsim Ali dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.18 Şubat 1995 Bulgaristan doğumlu olan güzel oyuncu sergilediği sempatik tavırların yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiriyor.

Bulgaristan'da katıldığı güzellik yarışmasında derece alan tescilli güzel 2012 yılında Türkiye'ye geldi ve oyunculuk kariyerinde basamakları tırmanmaya başladı. Güzelliğiyle olduğu kadar bildiği yabancı dillerle de adından söz ettiren Gülsim Ali Bulgarca, İngilizce, Japonca ve Türkçe olmak üzere tam dört dil biliyor.
Gülsim Ali, Star'ın yeni dizisi Hanım Köylü'de başrolü Yusuf Çim, Mehmet Özgür, Ali İpin, Toygan Avanoğlu, Aylin Kabasakal, Uğur Demirpehlivan, Selim Erdoğan ve Ayten Uncuoğlu’yla paylaşıyor.

Haberin Devamı

DİZİNİN KÜNYESİ

Yapım: Gold Film
Yönetmen: Murat Şevki Doğan
Senaryo: Filiz Ekinci & Baykut Badem

DİZİNİN KONUSU

Saklıköy, doğası, atmosferi ve çok güzel kızlarıyla meşhur, cennet gibi bir yerdir. Saklıköylüler bu güzelliklerinin, dışarıdan gelecek insanlar tarafından bozulacağından hep korkarlar.Köyün kızları dünyalar güzelidir. Köyden hiç bir kızı dışarıya vermez Saklıköylüler, eğer köyün dışından biri bölgeden bir kızla evlenmek isterse mutlaka ‘Hanımköylü’ olup, orada yaşamak zorundadır.Sımsıcak, içten bir aşk hikayesini anlatan dizi; Ferit’in ve bir çok bağrı yanık erkeğin ‘Hanımköylü’ olmasının eğlenceli, komik hikayesini ekrana getiriyor.

HANIM KÖYLÜ DİZİSİ OYUNCU KADROSU
Ferit Sabit Yusuf Çim
İlkgün Gülsim Ali
Düzgün Bey Mehmet Özgür
Fikri Sabit Ali İpin
Koptagel Toygan Avanoğlu
Elmas Aylin Kabasakal
Muhtar Eminne Uğur
Demir pehlivanReşat
Döner Selim Erdoğan

 

 

BAKMADAN GEÇME!