Hanım Köylü dizisi ne zaman başlıyor?

Güncelleme Tarihi:

Hanım Köylü dizisi ne zaman başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2016 15:20

Star TV’nin merakla beklenen dizisi Hanım Köylü son fragmanı yayınlandı. Yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan’ın oturduğu Hanım Köylü dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Hanım köylü dizisi ne zaman başlayacak? Merak edilenler ve daha fazlası haberimizde..

Haberin Devamı

Gold film Star TV ekranlarında yine bir köy filmi olan Hanım Köylü dizisini yayınlamaya hazırlanıyor. Dizinin senaryosunu Baykut Badem ve Filiz Ekinci’nin yazdığı Hanım Köylü’nün yönetmen koltuğunda ise Mustafa Şevki Doğan oturacak. Peki, Hanım Köylü dizisi ne zaman başlayacak? Merak ettikleriniz haberimizde..

Hanım Köylü, yakında Star’da başlıyor!

HANIM KÖYLÜ FRAGMAN



HANIM KÖYLÜ BAŞROL OYUNCULARI

Star TV’de yayınlanacak yeni Ege komedisi dizisi Hanım Köylü’nün kadın başrol oyuncusu Gülsüm İlhan Ali oldu.

Hanım Köylü dizisinin erkek başrol oyuncusu Yusuf Çim olarak açıklanmıştı. Nisan ayında Star’da yayınlanacak olan dizinin kadın başrol oyuncusu da belli oldu. Son olarak Seddülbahir 32 Saat dizisinde rol alan Gülsüm İlhan Ali, Yusuf Çim’in partneri oldu. Dizide ayrıca Mehmet Özgür, Toygan Avanoğlu, Aylin Kabasakal, Tanju Tuncel ve Uğur Demirpehlivan da yer alacak.

Haberin Devamı

HANIM KÖYLÜ DİZİSİ KONUSU

Bu köyde “Hanımköylü” kuralları işliyor!
Saklıköy, doğası, atmosferi ve çok güzel kızlarıyla meşhur, cennet gibi bir yerdir. Saklıköylüler bu güzelliklerinin, dışarıdan gelecek insanlar tarafından bozulacağından hep korkarlar.
Köyün kızları dünyalar güzelidir. Köyden hiç bir kızı dışarıya vermez Saklıköylüler, eğer köyün dışından biri o bölgeden bir kızla evlenmek isterse mutlaka ‘Hanımköylü’ olup, orada yaşamak zorundadır. Sımsıcak, içten  bir aşk hikayesini anlatan dizi; Ferit’in ve bir çok bağrı yanık erkeğin ‘Hanımköylü’ olmasının eğlenceli, komik hikayesini ekrana getirecek.

BAKMADAN GEÇME!