Hanım Köylü yeni bölüm öncesi 12. bölüm fragmanında şoke eden olay!

Güncelleme Tarihi:

Hanım Köylü yeni bölüm öncesi 12. bölüm fragmanında şoke eden olay
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2016 20:45

Hanım Köylü 12. bölüm fragmanıyla herkesi ekran başına kilitleyecek. Star TV'nin herkes tarafından keyifle izlenen dizisi Hanım Köylü, yeni bölümüyle yarın akşam ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde kahkaha tufanı yaşanacak. Koptagel ve Elmas Marmaris'te romantik dolu dakikalar yaşıyor. Fakat Koptagel başına geleceklerden habersizdir. İşte, Hanım Köylü 12. bölüm fragmanıyla sizlerle...

Haberin Devamı

Hanım Köylü 12. bölüm fragmanıyla sevenleriyle buluşuyor. Star TV'nin merak uyandıran ve eğlenceli dizisi Hanım Köylü 12. bölümüyle herkesi şoke edecek. Dizinin yeni bölümünde ilginç gelişmeler yaşanacak. Düzgün’ün İlkgün’ü Koptagel’e vermesi Elmas’ı çılgına çevirir. Aynı zamanda Ferit de  sinirlenmiştir. İşte, Hanım Köylü 12. bölüm fragmanıyla sizlerle...

HANIM KÖYLÜ'NÜN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK

Düzgün’ün İlkgün’ü Koptagel’e vermesi Elmas’ı çılgına çevirir. Aynı zamanda Ferit de sinirlenmiştir. Bu yanlış anlaşılmanın bir an önce giderilmesi gerekmektedir. Ferit ve Koptagel İlkgün’ü değil ürünleri almak istemişlerdir. Ancak Düzgün bayram günü Fikri’yle bu konuyu konuşup kahve içeceğini söylemesi durumu daha da gerginleştirir. Ama bilmediği bir şey vardır o da Fikri’nin köyden kaçıp İstanbul’a gittiğidir. Bunu ayramda öğrenen Düzgün Ferit ve Koptagel’e dedelerinin onlar için bıraktığı kutuyu verir. Bu kutu dedelerinin kendilerine olan mirasıdır ve Düzgün’de emanet olarak durmaktadır. Kutunun içinde ne olduğunu merak eden Koptagel Ferit’e kutuyu açması için baskı yapar. Ancak Ferit babası gelene kadar kutuyu açmamakta kararlıdır.
Bayramda Marmaris’e minibüs kaldırıp gezi düzenleyen Koptagel, Elmas’la birlikte kalabalıktan ayrılıp başbaşa Marmaris romantizmi yaşarken başına geleceklerden habersizdir.

Yayın Günü : 25 Temmuz PAZARTESİ Yayın Saati : 20.00

Haberin Devamı

HANIM KÖYLÜ 12. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU

Koptagel ve Ferit’in kadınları gezmeye götürmesi köyde olay olur. Üstelik Nuriye ninenin kaybolması da bütün okları Koptagel ve Ferit’in üzerine çevirir. Bu olay köyde büyük bir kargaşaya sebep olur. Muhtar haklı çıkmış ve kadınlar köyün dışına çıktığında başlarına olmadık şeyler gelmiştir. Ancak gezmekten hoşlanan kadınlar muhtara karşı birlik olur ve Koptagel ve Ferit’in arkasında dururlar. Kadınların desteğini alan Koptagel ve Ferit olayı daha da ileriye götürür ve bir gezi daha düzenlerler.
Öte yandan köyde geçinmenin derdine düşen Ferit’in aklına Düzgün’ün organik ürünlerini alıp pazarlama fikri gelir. Ancak bunun için Düzgün’ü ikna etmek zorundadır. Düzgün, Ferit’ten hiç hoşlanmadığı için bu oldukça zor olacaktır. Bunun için de bir plan yapan Ferit Düzgün’ü ikna etme konusunda İlkgün’den yardım alır.

BAKMADAN GEÇME!