Hanım Köylü dizisi bu hafta yayın gününü değiştiriyor..

Güncelleme Tarihi:

Hanım Köylü dizisi bu hafta yayın gününü değiştiriyor..
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2016 09:33

Hanım Köylü 10.bölüm fragmanı ekranlara geldi. Yeni bölüm fragmanında Hanım Köylü dizisi hakkında son gelişme anons edildi. Hanım Köylü dizisinin yayın günü değişiyor. Hanım Kötü artık Pazartesi akşamları ekranlara gelecek. Peki Hanım Köylü 10. bölüm fragmanında neler yaşanıyor? İşte dizinin yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar ve yaşanan gelişmeler

Haberin Devamı

Hanım Köylü 10. bölüm fragmanı sürpriz sahnelerle ekranlara geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanındaki kavga sahnesi bu haftaya damga vuracak. Hanım Köylü 10. bölüm bu hafta Pazartesi günü ekrana gelecek. Peki Hanım Köylü 10. bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor. İşte dizinin yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar ve Hanım Köylü 10. bölüm fragmanı

Hanım Köylü 9. bölümde; Ferit, İlkgün’ün yanında yakaladığı Bengisu’yu sonunda İstanbul’a göndermeyi başarır. Ancak Ferit Bengisu’yu köyden uzaklaştırmak için Buralı İsmail’e İlkgün’le ilgili bir sırrı açıklamak zorunda kalır. Bunu öğrenen İlkgün ise Ferit’e karşı tavır alır. Ferit haklılığını İlkgün’e anlatmak için bir zaman yaratmaya çalışırken karavana Cüneyt’i görmeye gelen Songün’den babasının ve Erol’un evde olmadığını öğrenir. Bunu fırsat bilerek eve İlkgün’ü görmeye giden Ferit, hem kendi babasına hem de Düzgün’e yakalanır. Düzgün ile Fikri’nin arası ramazan münasebetiyle düzelmiştir. Ancak Fikri’nin köydeki İsmaillere olan yakınlığı, Düzgün’le arasının tekrar bozulmasına neden olur.

Haberin Devamı

Öte yandan Koptagel köyde paylaşılamaz pozisyondadır. Bir yandan Düzgün kızını Koptagel’e vermeyi planlarken bir yandan da Döne sürekli Koptagel’in peşindedir. Koptagel’in ise peşinde olduğu tek bir şey vardır. O da İstanbul’dan getirtmeye çalıştığı minibüsü.

Ferit İlkgün’ün peşini bırakmamaya kararlıdır. Köyde düzenlenecek olan ramazan öncesi piknik için hummalı bir hazırlanma süreci başlar. Bu piknikte İlkgün yemeği Buralı İsmail ile yapacaktır. Ferit bunu engellemek için elinden geleni yapar. Öte yandan Ferit bu piknikte babası ile Düzgün’ün arasını iyice yumuşatmak için çeşitli planlar yapar. Öte yandan İstanbul’a döndü sandığı Bengisu ise İsmaillerin evinde yaşamaya başlamıştır. İsmailler Ferit’i zor durumda bırakmak için evlerine aldıkları Bengisu yüzünden kendileri zor zamanlar yaşarlar. Koptagel’in başı ise gerçekten derttedir. Fikri’nin büyük oğlu yalanı Koptagel’i zor durumda bırakır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!