Hangimiz Sevmedik 6. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Hangimiz Sevmedik 6. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2016 18:55

Hangimiz Sevmedik 6. bölüm fragmanının ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. TRT 1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Hangimiz Sevmedik, nefes kesen son bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Sevilen dizinin 5. bölümünde ilginç anlar ve eğlenceli dakikalar yaşandı. Son bölümün hemen ardından Google'da dizinin takipçileri 6. bölüm fragmanını aradılar. Peki, Hangimiz Sevmedik 6. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

TRT 1'in nefes kesen dizisi Hangimiz Sevmedik dün akşam son bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizinin son bölümünün ardından, dev arama motoru Google'da dizinin takipçileri, yeni bölüm fragmanını aradılar. Hangimiz Sevmedik dizinin 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden takip edebilirsiniz.

Hangimiz Sevmedik 5. bölümde; Yakalanan Itır ve Tarık, anne-babalarına uydurdukları yalanla, durumu kurtardıklarını zannetseler de, Adile ve Münir'i ikna etmeleri sandıkları kadar kolay olmayacaktır. Hiçbir koşulda yan yana gelmeye dahi tahammül edemeyen Adile ve Münir'i içlerini kemiren şüphe işbirliği yapmaya sevk eder. Itır ve Tarık'ı hiçbir koşulda yan yana bırakmama kararı alan ikili, büro ve muayenehaneye adeta çöreklenirler. İkilinin bu hamlesi, işyerinde bir nebze olsun nefes alma şansı bulan Tarık ve Itır'ın hayatını kâbusa çevirmekle kalmayacak, aynı zamanda ikisinin de işlerinin altüst olmasına neden olacaktır.
Şener, elemanı Feridun'un yemek masrafına daha fazla dayanamayarak, ani bir kararla yeni eleman arayışına girer. Şener'in ayak oyunlarına, ani planlamalarına ve girişimci ruhuna uygun eleman bulması çok da kolay değildir. Ümidi kestiği anda kapısını sürpriz bir isim çalar. Gelen kişi, Şener'in tam da aradığı elemandır. Bu arada, Ayşen'i etkilemeyi kafaya koyan İlyas, artarda yapacağı romantik sürprizlerle, Ayşen'in kendine koşa koşa geleceğinden emindir. Fakat Şener Yeşil faktörünü hesaba katmamıştır.

Haberin Devamı

Hangimiz Sevmedik 4. bölümde; Barodan Itır Yeşil Çam adına gelen çiçek, Tarık ve Itır çiftinin bütün planlarını bozar. Çiçeği teslim etmek için Itır'dan kimlik isteyen görevli karşısında ikili ne yapacaklarını şaşırmış vaziyette kalakalırlar. Onların bu çaresiz halini gören Şener devreye girer ve durumu toparlar. Suçu üstüne alır. Fakat onun bu fedakârlığı Tarık ve Itır üzerindeki şüpheyi yok etmeye yetmeyecektir. Üstelik Adile, oğlu Tarık'ın Şevket aracılığıyla gözlerden uzak bir muhitte 1+1 eşyalı bir ev tuttuğunu öğrenmiştir. Münir de kızının ufak bir yalanını yakalar ve her ikisi de çocuklarının kendilerine yalan söylüyor olmaları üzerine çifte çaktırmadan takibe başlarlar. Mahalle ayağında ise Şener başlıklı ufak bir toplantı tertiplenmiştir ve hep birlikte Şener'in mahalleye, esnafa, komşularına verdiği zararı minimize etmenin yollarını ararlar. Tek yol vardır; onu iş güç sahibi yapmak. Böylelikle Şener hem başkalarına bulaşmayacak, hem de bunca zaman bulaştığı insanlara olan borçlarını yavaş yavaş ödeyebilecektir. Fakat plan tam tersine işler ve Şener, mahalleliyi bir kez daha tongaya düşürür. Tarık ve Itır cephesinde ise işler sarpa saracak ve herkesten gizli buluşabilmek amacıyla tuttukları daire başlarına bela olacaktır.

Haberin Devamı

HANGİMİZ SEVMEDİK 5. BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!