Hangimiz Sevmedik dizisi yarın akşam yayınlanacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Hangimiz Sevmedik dizisi yarın akşam yayınlanacak mı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2016 08:23

Hangimiz Sevmedik yarın akşam 2.bölümü ile ekranlara gelecek. TRT 1'nin iddialı dizisi Hangimiz Sevmedik'te bu hafta şaşırtan gelişmeler yaşanıyor. Münir ve Adile hiç beklemedikleri bir olay ile karşılaşıyorlar. İşte Hangimiz Sevmedik dizisinin merakla beklenen 2.bölüm fragmanı

Haberin Devamı

Hangimiz Sevmedik dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile sezonun en iddialı dizilerinden. Cuma günleri TRT ekranlarında yayınlanan Hangimiz Sevmedik bu hafta 2.bölümü ile izleyenlerin karşısına çıkacak. İşte bu hafta Hangimiz Sevmedik'te yaşanacaklar.

HANGİMİZ SEVMEDİK'TE BU HAFTA NELER OLACAK?

Adile ve Münir, çocukları için ofis ve muayenehane olarak kullanmak istedikleri dairede ortaktırlar artık. Her ikisi de bunun hesabını sormak için Şener’in yakasına yapışırlar. Şener, parayı borçlularına dağıttığını söyleyip işin içerisinden sıyrılmayı umut eder, fakat işler umduğu gibi gitmez. Münir, attığı bu kazıktan sonra kardeşinin gözünün yaşına bakmayacak ve onu kapı dışarı edecektir. Şener yine de yılmaz. Adile’den aldığı parayı büyütmekte kararlıdır. Karlı bir yatırım yapma niyetindedir. Bütün parasını Osmanlı’dan kalma, değerli bir tabloya gömecek ve kısa zamanda bu tabloyu ödediğinin üzerinde bir bedelle elden çıkartacaktır. En azından planını böyle kurar. Fakat hesabı yine şaşacak, işler yine umduğu gibi gitmeyecektir. Üstelik tabloyu satmak bir yana, onu muhafaza edebileceği bir evi de yoktur artık. Bir yandan da nerede kalacağının hesaplarını yapmaya, tek tek mahalle esnafının kapısını çalmaya başlar. Aynı anlarda Tarık ve Itır, anne babalarını dükkanı ortak kullanmak konusunda nasıl ikna edeceklerinin, Münir ve Adile ise karşı tarafı caydırıp, dükkanı almanın hesabındadırlar. İkili, anlaşmak üzere Perran’ın züccaciye dükkanında bir araya gelirler. Fakat ortalık yine savaş alanına döner. Üstelik olan, Perran ve Şevket’in dükkanına olmuştur. Tarık ve Itır çaresiz bir halde ne yapacaklarını düşünmektedirler yine. Ailelerinin ortak bir payda da buluşamayacaklarını anlamışlardır. Çaresiz bir halde onlara gerçeği söylemeye karar verirler.

Haberin Devamı

HANGİMİZ SEVMEDİK 2.BÖLÜM FRAGMANI

HANGİMİZ SEVMEDİK İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?
Adile ve Münir çocukluklarından beri birbirlerine aşık, aynı mahallede büyümüş iki gençti. 36 yıl önce kaçmaya karar verdikleri gün, yaşadıkları sürpriz bir olay, ikilinin o gün yollarının ayrılmasına, bir daha da adlarını dahi anmamak üzere birbirlerine nefret duymalarına sebep oldu. Aradan geçen yıllar içinde ikisi de farklı insanlarla yuva kurup, çoluk çocuğa karıştı. Yıllar geçti, ikisi de eşlerini kaybettiler, çocukları büyüdü, Münir'in kızı Itır avukat, Adile'nin oğlu Tarık diş hekimi çıktı ama karşılıklı evlerde oturan Adile ve Münir'in inatları kırılmadı. Komşuları, dostları onları barıştırmak için ellerinden gelenden fazlasını yaptılar. Ama nafile... Tarık ve Itır'ın okullarını bitirip mahallelerine döndükleri günü fırsat bilen mahalleli, bir eğlence tertip edip, hem çocukların başarısını kutlamak hem de iki inatçı keçi arasındaki buzları eritmek için kolları sıvarlar. Mahalleli o gecenin hem Adile ve Münir'in yıllar süren düşmanlığını bitireceğine hem de mahallesine dönen iki gence güzel bir jest olacağına emindir. Fakat bilmedikleri küçük bir detay vardır. Tarık ve Itır gelirken yalnızca diplomalarını değil, büyük bir de sır getiriyorlardır beraberlerinde... Hem Tarık ve Itır'ın sırrı, hem Adile ve Münir'in inadı, hem de mahallenin baş belası Münir'in kardeşi Şener'in çevirdiği dolaplar, işleri iyiden iyiye arapsaçına döndürür.

BAKMADAN GEÇME!